Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
24/7 monitoring en bestrijding van ongedierte

24/7 monitoring en bestrijding van ongedierte

Digitale transformatie is tegenwoordig overal aanwezig om slimmer en efficiënter te kunnen werken. Maar benut u ook al de voordelen van digitale, geconnecteerde ongediertebestrijding? Met PestConnect biedt Rentokil u technologie die 24/7 paraat staat om ongedierte in uw bedrijf effectiever dan ooit te voren te monitoren, te beheren en te controleren.

Overlast door ongedierte komt al eeuwenlang voor. Toch blijft de druk op bedrijven groter worden omdat in deze snel evoluerende wereld er steeds nieuwe bedreigingen rond ongedierte ontstaan. Het goede nieuws is dat u met behulp van moderne technieken ongedierte eindelijk een stap voor kan blijven. Rentokil bundelt in PestConnect een aanbod van verschillende IoT-oplossingen die voedingsbedrijven ongeëvenaarde gegevens, inzichten en rapportage biedt om ongedierte te helpen voorkomen, controleren en beheren.

In vijf stappen naar een voedselveilige productie

Alles begint met monitoring. Via innovatieve units die gebruikmaken van geavanceerde infraroodtechnologie houdt Rentokil uw bedrijf 24/7 in de gaten. Zodra de elektronische en geconnecteerde val wordt geactiveerd, wordt er een digitaal signaal uitgezonden. Een Rentokil medewerker wordt gealarmeerd en de info in myRentokil wordt bijgewerkt. Stap drie is de reactie: een bezoek van een Rentokil servicetechnieker bij u ter plaatse. Alle informatie daaromtrent krijgt u te zien in een uitgebreid rapport in myRentokil met aanbevelingen, trendanalyses, interactieve bedrijfsplattegronden, auditchecklists … Ten slotte kijkt de servicetechnieker samen met u hoe u weer verder kan optimaliseren. Met welke preventieve maatregelen kan ongedierteoverlast in de toekomst vermeden worden?

Audits in vol vertrouwen tegemoet gaan

Het gebruik van vooraanstaande technologie zoals PestConnect stelt Rentokil in staat een unieke dienstverlening op gebied van ongediertebestrijding en -preventie aan te bieden:

  • een compleet geïntegreerd systeem voor ongediertebestrijding
  • continue geautomatiseerde monitoring en bescherming tegen ongedierte.
  • effectieve en directe behandeling om de gevolgen te minimaliseren.
  • snelle reactie van getrainde servicemedewerkers die bronnen van besmettingen zullen identificeren en preventiemaatregelen zullen adviseren.
  • eenvoudige en realtime rapportages die direct een inzicht bieden. Verbeterde naleving van auditeisen voor extra zekerheid en vertrouwen aan externe auditors.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details