Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Aandrijvingen in diverse soorten en maten

Aandrijvingen in diverse soorten en maten

In de foodsector is er een toenemende vraag naar hygiënische aandrijvingen. Bedrijven stellen steeds hogere eisen. Daarnaast is door de vermindering van conserveermiddelen een hogere mate van hygiëne noodzakelijk, ook voor aandrijvingen. Groschopp speelt hierop in met haar karakteristieke gladde draaistroommotoren, die bekend zijn om hun hygiënische eigenschappen.

IGKU-motoren met IP69-bescherming

Een mooi voorbeeld zijn de standaard IGKU-motoren, verkrijgbaar met IP69-bescherming. Deze motoren bieden optimale bescherming tegen stof en water en zijn uitermate geschikt voor omgevingen met hoge hygiëne-eisen. Denk hierbij aan de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische sector en andere toepassingen waar regelmatige reiniging met hoge druk en temperaturen noodzakelijk is. Dankzij een robuuste afdichting zijn de IGKU-motoren bestand tegen intensieve schoonmaakprocessen.

Sila Coat

Liever geen laklaag? Dan zijn de motoren in de Sila Coat uitvoering wellicht een geschikte optie.

Sila Coating is een elektrolytisch dompelproces. De coating wordt aangebracht voordat de motoren wordt geassembleerd. De netstructuur van de toplaag zorgt voor een zeer egaal oppervlak. Ook complexe delen met holle ruimten die moeilijk bereikbaar zijn worden zo voorzien van deze coating.

RVS aandrijvingen

Wie op zoek is naar een geheel in RVS uitgevoerde aandrijving kan bij Groschopp kiezen uit zowel AC-motoren als servomotoren met bijbehorende RVS reductoren.

Een overzicht van de RVS aandrijvingen van Groschopp staan in gloednieuwe de digitale RVS brochure.

Groschopp Configurator

Met behulp van de Groschopp Configurator kan met behulp van parameters een RVS aandrijving effectief worden samengesteld en de tekeningen gedownload.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details