Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Betrouwbaar platform voor de aankoop van jouw voedings- en drankenmachines

Betrouwbaar platform voor de aankoop van jouw voedings- en drankenmachines

De online wereld krijgt een steeds groter aandeel en het doen van online aankopen is tegenwoordig genormaliseerd. Waar voorheen met name kleinere aankopen online gedaan werden, zien we tegenwoordig steeds meer grotere aankopen van aanzienlijke waarde online gedaan worden. Om deze reden is het aantal bedrijven dat online opereert sterk toegenomen in de afgelopen jaren. Ook Industrial Auctions zag deze trend 12,5 jaar geleden en heeft daarop ingespeeld door een online veilingplatform te starten. Het bedrijf organiseert via haar website www.Industrial-Auctions.com online veilingen met machines voor de voedings- en drankenindustrie. Doordat de veilingen online plaatsvinden kunnen mensen over de gehele wereld meebieden op machines die zich op verschillende locaties in Europa bevinden. Het nadeel van deze online wereld is helaas wel dat klanten het vaak lastig vinden online bedrijven te vertrouwen. Om deze reden heeft Industrial Auctions er jaren aan gewerkt een zo veilig en transparant mogelijk platform te realiseren wat geresulteerd heeft in een betrouwbaar opgebouwd imago.

Om deel te nemen aan de online veilingen is ten eerste een registratie vereist. Alvorens een account wordt goedgekeurd valideert het bedrijf de gegevens persoonlijk. Ook bezoeken de projectleiders van Industrial Auctions altijd zelf de veilinglocatie‘s om alle machines zelf te fotograferen en te beschrijven zodat alle mogelijke informatie bekend is voor de klant. Zo zijn ze ook in de afgelopen maanden weer druk bezig geweest met het inventariseren van de komende veilingen.

In december sluiten er maar liefst 10 veilingen, de laatste 10 van 2022! Deze veilingen vinden plaats in Sevenum (NL), Wiśniewo (PL), Bożacin (PL), Tegelen (NL), Eindhoven (NL), Lüneburg (DE), Brokstedt (DE), Soltendieck (DE), Eye (UK), Kapelle (NL). Het aanbod bestaat uit duizenden machines voor de verschillende branches binnen de voedings- en drankenindustrie. Een greep uit het aanbod: slicers, vleesmolens, vulmachines, clippers, dicers, vlies- en zwoerdmachines, metaaldetectoren, etiketteermachines, homogenisatoren, vacuummachines, dieptrekkers, rijskasten, ovens en meer. Waar een deel van deze veilingen algemeen is gericht op de voedingsindustrie zijn de veilingen in Soltendieck (DE) en Eye (UK) specifiek gericht op een bepaalde industrie. De veiling in Soltendieck (DE) is gericht op de aardappelverwerkende industrie en wordt georganiseerd in opdracht van SolaBonum GmbH. Op deze veiling wordt een complete aardappelschil- en verpakkingslijn aangeboden. De veiling in Eye (UK) is gericht op de pluimvee industrie en wordt georganiseerd in opdracht van Cranswick Country Foods. Het aanbod bestaat uit een poten verwerkingslijn voor pluimvee van Marel Stork Poultry Processing B.V.

Bezoek de website www.Industrial-Auctions.com en bekijk het gehele avond. Voor vragen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met het bedrijf.

[email protected]
T: 040 2409 208

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details