Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
BlueGuard: Hygiënische hekwerkbeveiliging in roestvrij staal

BlueGuard: Hygiënische hekwerkbeveiliging in roestvrij staal

BlueGuard, een toonbeeld van veiligheid en flexibiliteit ontwikkeld door onze partner Satech, beantwoordt aan de hoge hygiënische normen die aan de voedings-, de chemische en de farmaceutische sector worden opgelegd.

Het paneel zonder frame, verstijfd met behulp van laterale ribben in 4 mm dikke staaldraad, is uitgevoerd in gepassiveerd AISI 304-staal. Dit paneel wordt aan de palen met U-profiel bevestigd met behulp van vaste bevestigingen in technopolymeer en roestvrij staal.

BlueGuard kan snel worden geïnstalleerd: een enkel type paal voor de lineaire montage, de montage van de hoeken en de deuren om de voorbereidingstijd te verminderen. De grote ribben vergemakkelijken het gebruik van elektrische schroevendraaiers. De afwezigheid van een frame maakt een snelle aanpassing van de afmetingen van de panelen ter plaatse mogelijk.

We bieden complete oplossingen aan en verstrekken u het nodige advies voor de bescherming en de beveiliging van uw machines: modulaire afschermingen van Satech en componenten van Schmersal, en dat alles perfect aangepast aan uw behoeften.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details