Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
CoLOS Printer Performance, een stap richting efficiëntieverbetering en lagere bedrijfskosten

CoLOS Printer Performance, een stap richting efficiëntieverbetering en lagere bedrijfskosten

Markem-Imaje is al decennialang actief met het implementeren van coding oplossingen. Het bedrijf biedt volledig geïntegreerde software oplossingen om producten authentiek, veilig en verbonden te houden in de hele toeleveringsketen – van het moment van verpakken tot in de handen van de consument. Tussen productie en verkoop van producten, hebben producenten belangrijkere dingen aan hun hoofd dan ervoor te zorgen dat de juiste informatie op de juiste verpakking wordt afgedrukt. Markem-Imaje neemt deze opdracht uit handen en biedt zijn klanten totaalontzorging op alle facetten.

CoLOS software

Met de CoLOS software stelt Markem-Imaje klanten in staat om productielijnen efficiënter en betrouwbaarder te maken, kritieke doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en naleving van regelgeving te verwezenlijken, producten in de hele toeleveringsketen te verbinden, te beschermen, te traceren en het vertrouwen van consumenten in hun ‘merk’ te versterken.

CoLOS Printer Performance

Binnen de modulaire CoLOS software omgeving biedt CoLOS Printer Performance een belangrijke toegevoegde waarde. Deze module geeft gebruikers onmiddellijke toegang tot de printer prestatie-indicatoren en dashboards. De module kan op mobiele apparaten waarschuwingen genereren bij printerproblemen.

Lagere bedrijfskosten door beter inzicht

De CoLOS Printer Performance module is een middel om de bedrijfskosten te verminderen door direct inzicht te geven in de printerprestaties. Het geeft toegang tot hun print- en codeeractiviteiten vanuit één dashboard vanaf elke interface of mobiel apparaat dat is aangesloten op het fabrieksnetwerk. Hiermee wordt het mogelijk om te anticiperen op veranderend verbruik van consumables en het identificeren van lage printerbeschikbaarheid. Het bekijken en analyseren van historische productiegegevens met geëxporteerde data files is eveneens mogelijk.

De uptime van de verpakkingslijn verhogen

Door controle en het loggen krijgen bedrijven meer inzicht in hun printer pack-rate, de beschikbaarheid en het verbruik van consumables. Automatisch gegenereerde SMS- en e-mail alerts geven onmiddellijk waarschuwingen op basis van gebeurtenissen wanneer zich een incident voordoet. Dit leidt tot verbeterde operationele prestaties door het identificeren van bottlenecks en prestatieverliezen als gevolg van gebruiksproblemen om procesverbeteringen op continue basis door te voeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details