Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
CoolSafety behaalt wederom ISO – certificering

CoolSafety behaalt wederom ISO – certificering

De bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu én duurzaam ondernemen zijn bij het CoolSafety perfect op orde. Het Leusdense e-commerce bedrijf is vlekkeloos door de audits gerold en behaalt wederom de ISO 9001 en ISO 14001 certificaten. Hiermee toont het CoolSafety aan dat kwaliteitsmanagement de hoogste prioriteit heeft en dat dit op een duurzame manier gebeurt.

Joost Rust, commercieel directeur bij CoolSafety, hecht al sinds de start van het bedrijf veel belang aan het op orde brengen én houden van de interne bedrijfsprocessen. “Daar werken we met z’n allen hard aan en hier hebben we écht focus op.” Joost is van mening dat het borgen van processen bijdraagt aan goed werkgeverschap. Dat dat gebeurt met een hoog bewustzijn rondom milieu en duurzaamheid is voor CoolSafety vanzelfsprekend. “Zo dragen wij ons steentje bij. Dat doen we omdat we dat belangrijk vinden. De certificaten zijn een mooie bevestiging van iets wat we toch al doen!”

Over ISO – certificering

Bedrijven die over ISO – certificeringen beschikken worden door de raad van Accreditatie nauwlettend in de gaten gehouden. Jaarlijks wordt getoetst of zij nog steeds voldoen aan de strenge eisen op gebied van zowel kwaliteit en veiligheid als duurzaamheid.

  • ISO 9001: Interne processen zijn gewaarborgd. CoolSafety voldoet hiermee aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en kan zo ook garanderen dat de kwaliteit van producten en diensten altijd gewaarborgd is.
  • ISO 14001: Adequaat Milieumanagement. Deze norm stelt eisen aan het milieumanagementsysteem en geeft aan dat CoolSafety stappen onderneemt die goed zijn voor het milieu en bijdragen aan duurzamer ondernemen.

Over CoolSafety

CoolSafety is een toonaangevende leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor bedrijven en particulieren. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en optimale veiligheid, biedt CoolSafety oplossingen die bescherming garanderen in diverse situaties. Het volledig ontzorgen van de klant op gebied van veiligheid op de werkvloer is waar het e-commerce bedrijf voor staat.

CoolSafety B.V. is onderdeel van de Wiltec Groep. Wiltec is specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding, spuiterij & oppervlaktetechniek, transportpompen, filtratie, tape & lijm en facilitaire producten. Wiltec levert een bijdrage aan veiliger, comfortabeler en duurzamer werken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details