Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Dormac CNC Solutions Verwelkomt Gurutzpe: Strategische Uitbreiding voor Totaaloplossingen

Dormac CNC Solutions Verwelkomt Gurutzpe: Strategische Uitbreiding voor Totaaloplossingen

Dormac CNC Solutions, de toonaangevende leverancier van CNC-machines en totaaloplossingen voor de maakindustrie, kondigt met trots aan dat zij vanaf 1 juni de officiële vertegenwoordiger zijn van het gerenommeerde merk GURUTZPE. Deze strategische samenwerking versterkt de positie van Dormac als een servicegerichte partner die geavanceerde en veelzijdige oplossingen biedt aan de maakindustrie.

Uitbreiding van het Productportfolio

Joost Verschure, directeur van Dormac CNC Solutions, licht toe:

“Wij zijn zeer verheugd om GURUTZPE te verwelkomen in ons productportfolio. GURUTZPE, gevestigd in Baskenland in het noorden van Spanje, staat bekend om hun innovatieve CNC-draaibanken die uitblinken in precisie en veelzijdigheid. Deze samenwerking stelt ons in staat om een breder scala aan hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze klanten in sectoren zoals de luchtvaart, olie en gas, en spoorwegen. Met de vertegenwoordiging van DN Solutions, Nicolás Correa S.A., Bost Machine Tools en nu GURUTZPE erbij, hebben we een volledige range hoogwaardige CNC-machines waarmee we de maakindustrie binnen Nederland in zijn geheel kunnen bedienen.”

Innovatieve Technologie en Betrouwbare Prestaties

GURUTZPE heeft een lange geschiedenis van het leveren van geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties. Als een van de marktleiders binnen de industrie in Europa van Heavy Duty horizontale CNC-draaibanken, bieden zij ongekende precisie met hun horizontale vlak- en schuinbed-draaibanken, maar ook hydrostatische en turn-mill CNC-machines.

Maatwerkoplossingen

Naast een complete range standaardmachines biedt GURUTZPE ook maatwerkoplossingen aan. Zo kunt u functies aan de CNC-machine, zoals slijpen, frezen, boren, polijsten en meten van producten toevoegen. Op deze manier kunt u zich richten op specifieke operationele behoeften en krijgt u nog meer mogelijkheden om u te onderscheiden in uw productieproces ten opzichte van uw concurrenten.

Verbeterde Productiviteit en Efficiëntie

Joost Verschure vervolgt:

“Door de toevoeging van GURUTZPE aan ons aanbod, kunnen wij onze klanten voorzien van machines die hun specialisatie verhogen en hun operationele efficiëntie verbeteren. Dit past perfect binnen onze filosofie om totaaloplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Wij geloven sterk in de meerwaarde die GURUTZPE biedt en zijn ervan overtuigd dat dit een significante impact zal hebben op het succes van onze klanten.”

Ervaring en Expertise

Dormac CNC Solutions heeft een rijke geschiedenis en expertise in de verkoop en ondersteuning van grote machines, geschikt voor de productie van grote draaistukken en lange assen. Producten zoals hydraulische cilinders, schroefassen, roerkoningen, molenassen, zuigers, lieren, trommels, walsen, pompassen, extruderassen, turbineassen, zuigerstangen, trekstangen en lange scheepsassen zijn slechts enkele voorbeelden uit het uitgebreide gamma van de grootverspaners.

De knowhow is mede tot stand gekomen door de jarenlange verkoop en support van grote vlakbed draaibanken van onder andere het merk Est Ticino uit Italië. Met de vertegenwoordiging van GURUTZPE voor de Nederlandse markt is Dormac CNC Solutions opnieuw de sparringpartner voor producenten die grote, lange, dikke of dunne assen vervaardigen.

Klanttevredenheid en After-Sales Support

Dormac CNC Solutions staat bekend om zijn toewijding aan klanttevredenheid en after-sales support. Met deze nieuwe samenwerking hebben zij toegang tot de uitgebreide diensten van GURUTZPE, waaronder onderhoud, reserveonderdelen, training en retrofitting. Dit zorgt ervoor dat klanten kunnen rekenen op topkwaliteit machines en de benodigde ondersteuning om hun investeringen optimaal te benutten.

Toekomstige Ambities

Joost Verschure besluit:

“Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat Dormac en GURUTZPE samen een geweldige combinatie van expertise en innovatie bieden. Wij kijken ernaar uit om deze nieuwe fase binnen onze firma in te gaan en de productiemogelijkheden van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details