Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
EAO wint iF DESIGN AWARD 2022!

EAO wint iF DESIGN AWARD 2022!

De Serie 09 Rugged Keypads wint de wereldberoemde designprijs.

EAO heeft dit jaar de iF DESIGN AWARD gewonnen met de robuuste modulaire keypads uit de Serie 09. Hiermee zijn we één van de winnaars van deze wereldberoemde ontwerpprijs.

’s Werelds langst bestaande onafhankelijke ontwerporganisatie, iF International Forum Design GmbH, heeft de robuuste Keypads in de discipline “Product” toegekend in de categorie “1.01 Automobiles / Vehicles”.

De robuuste besturingsunits met intelligente en flexibele verlichting, intuïtieve en betrouwbare functies en het ergonomisch en modulaire ontwerp overtuigden de 132-koppige jury, (die bestaat uit onafhankelijke experts vanuit de hele wereld).

Uit het recordaantal van bijna 11.000 inzendingen van projecten en producten uit 57 landen, werd de prestigieuze prijs ook toegekend aan EAO’s Rugged Keypads.

Met de ontvangst van de iF DESIGN AWARD kan de winnende serie van de Series 09 Rugged Keypads worden voortgezet. We zijn zeer verheugd dat we na de UX Design Award en de GOOD DESIGN AWARD nu ook de iF Award voor dit innovatieve product mogen ontvangen.

Bezoek onze website op https://eao.com/netherlands/nl/series-09/ voor meer informatie over de Series 09 en de Rugged Keypads. De presentatie van het bekroonde project vindt u op de website van iF. Klik hier voor meer informatie:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details