Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
GAIN Automation Technology ontvangt QKP-certificaat 2021 van B&R Industriële Automatisering
(L) Piet Tak (B&R Industriële Automatisering) – (R) Hans Mosselman (GAIN AutomationTechnology)

GAIN Automation Technology ontvangt QKP-certificaat 2021 van B&R Industriële Automatisering

Op 24 september jl. ontving Hans Mosselman, managing director van GAIN Automation Technology, uit handen van Piet Tak managing director B&R Industriële Automatisering, het certificaat ‘B&R Qualified Knowledge Partner 2021’. Sinds 2018 is GAIN Automation Technology als B&R partner gecertificeerd.

Piet Tak (B&R Industriële Automatisering) – Hans Mosselman (GAIN AutomationTechnology)

Hans Mosselman is trots op dit samenwerkingsverband en zijn bedrijf investeert jaarlijks in het opleiden en trainen van hun engineers in de B&R wereld van hoogwaardige oplossingen voor industriële automatisering. Bij steeds meer B&R klanten biedt GAIN Automation Technology haar diensten aan.

Piet Tak kijkt terug op inmiddels ruim 3 jaar uitstekende samenwerking met een goede feedback van B&R klanten die GAIN Automation Technology medewerkers inzetten bij het ontwikkelen van hun automatiseringsconcepten en -software. We zien in GAIN Automation Technology een partner die duidelijk investeert in onze gezamenlijke toekomst.

Ferdy Bovens, sales engineer voor Zuidoost Nederland, onderhoudt voor B&R de contacten met GAIN Automation Technology. Hij is zeer tevreden over de goede samenwerking en open communicatie. We versterken elkaar met nieuwe ideeën om kennis en ervaring van GAIN Automation Technology optimaal in te laten zetten voor B&R klanten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details