Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
“Geen koekjesfabriek”; over instrumentatie en veiligheid in de (petro)chemische industrie

“Geen koekjesfabriek”; over instrumentatie en veiligheid in de (petro)chemische industrie

Het is geen koekjesfabriek” is een veelgehoorde uitspraak in de (petro)chemische industrie. Het zegt iets over de urgentie van veiligheid van de installaties waarmee u werkt. Kleine problemen kunnen immers grote gevolgen hebben voor het proces, mens én milieu. Bent u zich bewust van de impact die instrumentatie heeft in uw fabriek en weet u hoe veilig u bent? Praat mee over dit onderwerp tijdens de kennissessies Let’s Meat op 26 en 27 september.

Onderwerpen, data en locaties

Voldoet uw huidige radar aan alle normen voor Safety en SIL? Hoe zit het met nieuwe vormen van communicatie, zoals APL? Is radartechnologie beschermd tegen cybercriminaliteit? VEGA’s internationale en nationale radarspecialisten Jürgen Skowaisa (VEGA Global), Jeroen Pellicaan (VEGA NL) en Rob Smulders (VEGA NL) beantwoorden al uw vragen over veiligheid en radartechnologie

Let’s Meat

26 september Buitenplaats, Vlaardingen
27 september bij Beachclub Brunotti, Oostvoorne

Let’s Meat ochtendsessie

08:00 – Ontbijt
08:30 – Kennissessies over radartechnologie, Safety, SIL en cybersecurity
11:30 – Smokey BBQ lunch

Let’s Meat middagsessie

12:00 – Smokey BBQ lunch
13:00 – Kennissessies over radartechnologie, Safety, SIL en cybersecurity
16:00 – Borrel

Meer informatie?

VEGA is fabrikant en wereldwijd leverancier van niveau-, schakel- en drukmeettechniek. Door de focus te hebben op drie meettechnieken is het van origine Duitse bedrijf sinds jaar en dag internationaal marktleider op het gebied van radartechnologie. De meest recente ontwikkeling, die dit onderschrijft is de nieuwe VEGAPULS 6X radarsensor. Een niveausensor die technisch het beste biedt wat momenteel haalbaar is; een zelfdiagnosesysteem, nieuwe radarchiptechnologie, uitgebreide toepassingsmogelijkheden, eenvoudige bediening en SIL-certificering. Sinds januari 2023 levert VEGA haar VEGAPULS 6X niveausensoren standaard uit met geïntegreerde cybersecurity conform IEC 62443-4, de eerste sensoren met die functie ter wereld. Het bedrijf wil daarmee een krachtig signaal afgeven aan cybercriminelen en de almaar toenemende dreiging van cybercriminaliteit in de industrie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details