Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Geslaagde come back van Solids in Antwerp Expo

Geslaagde come back van Solids in Antwerp Expo

Op 16 & 17 november opende Antwerp Expo na 4 jaar eindelijk zijn deuren weer voor Solids, hét event voor de poeder- en bulkindustrie. En het was duidelijk dat de community dit gemist had… 

De 120 exposanten, bijna 1500 unieke bezoekers en 11 conferenties maakten van deze editie een succes. Bekijk hier de foto’s en de video om de sfeer (opnieuw) op te snuiven. 

Kennisdeling & innovatie troef 

Het seminarieprogramma in samenwerking met exposanten & partners omtrent statische aarding van bulk- en tankwagens, reinigingstechnieken voor droge productie, robotica, digitalisatie,… werd gesmaakt. Maar liefst 200 bezoekers bezochten één of meerdere seminaries tijdens de beursdagen. 

Er was heel wat beleving op de beurs en live demo’s gebracht door de standhouders werden gesmaakt door de bezoekers. 

Ook de Innovation Tour, een gratis rondleiding bij innovaties van exposanten, kon driemaal per dag rekenen op belangstelling van de bezoekers. 

Awards 

Er werden maar liefst 3 awards uitgedeeld. Zo ging de Innovation Award van de jury naar de duo-inzending van Gericke en Indus Intergrated Bulk Logistics met de ’Big Bag Pallet Unloader’. De Innovation Award van het publiek ging dan weer naar Engisol met hun ‘SmartPick’ robotsysteem. 

Ook de exposant die de meeste bezoekers op het einde van de tweede beursdag naar de beurs had gebracht, werd in de bloemetjes gezet met de Marketing Award. Die award ging naar J-Tec Material Handling. Een dikke proficiat aan alle winnaars! 

Netwerken à volonté Ruimte om te netwerken was er genoeg op de beursvloer tijdens beide beursdagen. Na afloop van dag één, werd er ook een afterwork event georganiseerd voor alle exposanten en bezoekers. De uitgelezen kans om te netwerken met de community tijdens een gratis hapje & drankje. Dat had de Solids community in Antwerpen duidelijk gemist de voorbije 4 jaar. 

Save the date Op 20 & 21 november 2024 staan we weer klaar om de Solids community te ontvangen in Antwerp Expo. Mocht u geen twee jaar kunnen wachten om deel te nemen of te bezoeken, zijn er in tussentijd in 2023 ook nog drie andere edities: 

Solids Dortmund op 29 & 30 maart 2023, 

Solids Parma op 14 & 15 juni 2023 (nieuw!) 

Solids Rotterdam op 4 & 5 oktober 2023 

Meer informatie Dankzij de schitterende editie in Antwerpen, hebben nu al meer dan 50 exposanten hun deelname bevestigd voor Solids Antwerp 2024. 

U wil meer informatie over deelnemen aan Solids Antwerpen in 2024? Bekijk het actuele grondplan en neem contact op met Marita Marcelis voor meer informatie via marketing-solids@easyfairs.com. Reserveer nog voor 15/12/2022 uw stand naar keuze en geniet van het vroegboektarief! We kijken ernaar uit om de Solids gemeenschap opnieuw te mogen ontvangen op één van onze locaties! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details