Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Geslaagde lancering van Empack Namur

Geslaagde lancering van Empack Namur

Meer dan 70 exposanten & partners en bijna 850 verpakkingsprofessionals kwamen op 19 mei samen in het gezellige Namur Expo voor de allereerste editie van Empack Namur “la journée de l’emballage”. Een geslaagde editie voor dit Franstalig event waar kennis delen en netwerken centraal stond.

Bekijk hier de video en de foto’s om de sfeer (opnieuw) op te snuiven.

Drukbezochte seminaries

Wagralim organiseerde een zeer succesvol dagprogramma over de voedselverpakking van de toekomst met sprekers van Fevia, UMONS, Uliège, Certech,… Met maar liefst 220 bezoekers in totaal werd dit programma duidelijk gesmaakt. Ook FSC en Plastiwin/Celabor zorgden voor drukbezochte seminaries.

Trends Gazellen in Packaging Award

Op het einde van de dag werden de Trends Gazellen in Packaging Awards uitgereikt. Snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ zijn sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden.

In de categorie “grote ondernemingen” ging Sharp Packaging met de award naar huis en in de categorie “KMO’s” ging de award naar Packaging4Professionals. Proficiat aan beide winnaars!

Save the date

2022:

• Op 14 & 15 september lanceren we in Flanders Expo een eerste editie van Empack Gent. En dit in co-locatie met Transport & Logistics. Zo wordt Hal 1 dé ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain: van verpakken & vullen en van logistiek naar transport. Met Gent zoeken we ook nieuwe oorden op: een sterk groeiende regio in Vlaanderen waar het hart van de voedingsindustrie klopt.

2023:

• Op 25 & 26 oktober 2023 gaat Empack weer door in de Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. Dit keer met een centrale Packaging Innovations zone, met specifieke aandacht voor design van verpakkingen.

2024:

• 16 mei 2024 strijkt Empack weer neer in Namur Expo voor de tweede editie van ‘la journée de l’emballage’.

Meer info

U wil meer informatie over deelnemen aan één van de volgende edities in 2022, 2023 of 2024? Wees er snel bij want de plaatsen voor onze eerste editie Empack Gent worden schaars. Bekijk hier de grondplannen (Gent 2022 | Mechelen 2023 | Namur 2024) en neem contact op met Philippe Van Dyck voor meer informatie: (0)3 280 53 27 of via empack-be@easyfairs.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details