Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Han-INOX® roestvrijstalen behuizingen beschermen tegen corrosie en agressieve stoffen
Roestvrijstalen kap en behuizing Han-INOX® in standaardmaat 24 B – hier uitgerust met Han-Modular® frame en Domino-modules voor de overdracht van vermogen, data, signalen en pneumatiek.

Han-INOX® roestvrijstalen behuizingen beschermen tegen corrosie en agressieve stoffen

De Han-INOX-connectorserie® met roestvrijstalen behuizingen is nu volledig verkrijgbaar in Han® B-formaat. De bijbehorende op schotten gemonteerde behuizingen en kappen, met kabelinvoer aan de boven- of zijkant en met beschermkap, zijn verkrijgbaar in de maten Han® 6 B tot 24 B.

Dit positioneert HARTING als de enige fabrikant die een compleet assortiment connectoren in roestvrijstalen behuizingen levert, variërend van de grootte Han 3 A tot en met Han® ® 24 B. Dit maakt het mogelijk om sensortoepassingen te realiseren of machines op het stroomnet aan te sluiten – ook in zware corrosieve of bijtende omgevingsomstandigheden.

Het gebruik van Han-INOX® is duurzaam: dankzij de duurzaamheid van het materiaal van de behuizing zijn de connectoren betrouwbare partners die bestand zijn tegen ongunstige en zware bedrijfsomstandigheden. De installatieafmetingen van de bestaande Han® B- en Han® 3 A-maten vergemakkelijken het upgraden van installaties naar de meest robuuste industriële connectoren. Door de volledige compatibiliteit met de inzetstukken van de Han- en Han-Modular-serie®® behouden gebruikers de nodige flexibiliteit, bijvoorbeeld voor combinaties met bestaande machinemodules.

Han-INOX® is voorbestemd voor toepassingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, zoals in scenario’s met bijvoorbeeld verpakkingsmachines. Daarnaast is er in de energiesector vaak vraag naar RVS connectoren. Bovendien zijn hun sterke punten voordelig in scenario’s met nieuwe op waterstof gebaseerde opwekkingstechnologieën. De serie biedt ook elegante oplossingen voor het overbrengen van grotere machines van “typische” industriële omgevingen naar zwaardere, meer veeleisende omgevingsomstandigheden.

De voordelen op een rij:

  • Kappen, behuizingen, vergrendelingshendels en kabelwartels van roestvrij staal
  • Corrosie-/weerbestendig
  • Bestand tegen agressieve chemicaliën/reinigingsmiddelen
  • Lange levenscycli
  • Compatibel met bestaande standaardconnectoren van de maten Han B en Han®® 3 A

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details