Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Het kruim van de ‘Industrial Digital Innovators’ komt opnieuw samen op ABISS

Het kruim van de ‘Industrial Digital Innovators’ komt opnieuw samen op ABISS

Het is weer verzamelen geblazen op donderag 6 oktober in Kortrijk Xpo. De 7de editie van ABISS opent er de deuren voor een 1200-tal (lees: gelimiteerd) bezoekende eindbeslissers en afdelingshoofden uit de industrie. U kunt zich verwachten aan de nieuwste demo’s van maarliefst 90 techbedrijven en inspiratie halen bij één of meerdere van de 14 Expert Classes.

Na zes edities zou u het allicht moeten gehoord hebben van collega’s of leveranciers. ABISS is het jaarlijkse netwerk-en expertiseplatform waar industriële digitaliseringsteams elke keer weer naar uitkijken – en vooral tijdig hun plaatsen reserveren! 

Volgens onze data behoort uw bedrijf tot de doelgroep industriële organisaties, waar verschillende processen systematisch vandaag en morgen:  digitaal, geconnecteerd en geïntegreerd moeten worden. Dit om uw organisatie slimmer, competitiever, meer flexibel en performant te maken. Concreet bieden wij u de unieke gelegenheid om samen met één of meerdere collega’s, op donderdag 6 oktober ABISS 2022 aan te doen. We lichten nog even de essentie van dit unieke innovatietreffen voor u uit:

Wat is ABISS ?

  • een combinatie van netwerken met/rond demo’s van digitale en IioT-technologiepartners en 14 Expert Classes gebracht door zowel competentiecentra als innovatieve smart factories
     
  • een all-in gratis bezoekformule met free catering, deelname aan de Expert Classes & afsluitende networkdrink – mits voorafgaande registratie
     
  • een summit specifiek voor digitale innovatieteams en verantwoordelijken uit alle takken van de industrie en productie, op zoek naar inzichten, technologie en kennis om hun organisatie, specifieke processen of afdelingen slimmer, ‘paperless’, meer duurzaam & efficiënter te maken. (productie, engineering, supply-chain, maintenance, quality, sales, after sales, assembly, warehousing …) 

Waarom ABISS ?

De digitale transformatie van de industrie is een mondiale prioriteit. Zeker nu, wanneer klassieke industriële productiemodellen zwaar onder druk staan om productiviteit te verhogen en duurzamer te produceren gegeven de ontwrichte toeleveringsketen, personeels- en grondstoffenschaarste , de-(globalisering), loon- en kosteninflatie, strengere ESG richtlijnen en meer frequente cyberaanvallen.

Organisator Industrialfairs slaat de handen in elkaar met zowel technologiefederaties, competentiecentra en onderzoeksinstellingen om tijdens ABISS 2022 de best beschikbare digitale technologie te demonstreren voor de industrie van vandaag en vooral morgen.

Een geslaagde uitrol van digitale trajecten moet onderbouwd zijn door het topmanagement, en gedragen door de betrokken afdelingshoofden. Ze zijn allemaal en samen welkom op ABISS 2022.  Gegeven de hoge prioriteit om eerder vandaag dan morgen de industrie te digitaliseren is de vraag naar dit uniek en nationaal kennistreffen groot. Tijdig registreren is dan ook de boodschap

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details