Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Food Safety

Het veiligste hangslot voor Lockout/Tagout

SafeKey_Gate_Large_app10 kopiëren
Dankzij hun innovatieve slotmechanisme bieden de nieuwe SafeKey hangsloten 700% meer sleutelmogelijkheden dan een standaardveiligheidsslot.

Tekst | Brady

Beeld | Brady

4 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met meer dan 100.000 unieke sleutels kunnen de nieuwe sloten grote, bedrijfsspecifieke sleutelhiërarchieën ondersteunen, waarbij geen twee sloten met dezelfde sleutel kunnen worden geopend.

Dankzij hun innovatieve slotmechanisme bieden de nieuwe SafeKey hangsloten 700% meer sleutelmogelijkheden dan een standaardveiligheidsslot. Met meer dan 100.000 verschillende sleutels, kunnen SafeKey hangsloten ideale ondersteuning bieden voor gepersonaliseerde hiërarchieën van grote sets Keyed Different hangsloten, die met een loper of centrale loper kunnen worden geopend wanneer nodig. Geregistreerde sleutelnummers zorgen ervoor dat geen twee sleutels in hetzelfde bedrijf hetzelfde slot openen als dat nodig is. Voor extra veiligheid zijn er zowel niet-geleidende als corrosiebestendige hangsloten beschikbaar.

Elk SafeKey hangslot kan worden gegraveerd met de naam van een werknemer, team, afdeling of werkgebied of met een serienummer.

Efficiëntere Lockout/Tagout

Met kleurgecodeerde sleutels in dezelfde kleur als het hangslot verbeteren SafeKey hangsloten de efficiëntie van Lockout/Tagout tijdens onderhoudswerkzaamheden. Er zijn negen kleuren beschikbaar om onderhoudstechnici te helpen bij het vinden van de juiste sleutel voor een van hun sloten. Bovendien zorgt het vergrendelingsmechanisme ervoor dat de sleutel vlot ingebracht en verwijderd kan worden voor een snelle en eenvoudige bediening van het hangslot.

Personalisatie

Elk SafeKey hangslot kan worden gegraveerd met de naam van een werknemer, team, afdeling of werkgebied of met een serienummer. Naast Keyed Different zijn er ook Keyed Alike opties beschikbaar om een reeks sloten met dezelfde sleutel te openen.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details