Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Hoge kwaliteit gebruikte machines aangeboden op online veilingen

Hoge kwaliteit gebruikte machines aangeboden op online veilingen

Bent u opzoek naar hoge kwaliteit gebruikte machines voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie? Dan staat Industrial Auctions voor u klaar. Industrial Auctions is de online veilingmeester gespecialiseerd in het veilen van machines, inventaris en goederen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het bedrijf veilt losse machines, complete productielijnen en complete productielocaties in een internationale business-to-business context. Industrial Auctions is de afgelopen jaren enorm gegroeid, heeft honderden veilingen georganiseerd en duizenden machines verkocht. Ze organiseren veilingen voor gerenommeerde bedrijven als Nestlé, Vion, FrieslandCampina en Jowa, maar ook voor kleinere, regionale bedrijven.

In de maand November staan er verschillende veilingen op de planning. Het bedrijf organiseert veilingen in Beringe (NL), Emmeloord (NL), Lichtenvoorde (NL), Rheda-Wiedenbrück (DE), Uden (NL), Bauska (LV), Middelbeers (NL), Zamość (PL), Stowmarket (UK), Anzegem (BE) en Wijchen (NL). Op de veiling in Emmeloord (NL) wordt onder andere een high pressure processing (HPP) machine aangeboden en een asperge oogstmachine. Verder wordt er op de veiling in Uden (NL) een bonbon productielijn aangeboden en de veiling in Rheda-Wiedenbrück (DE) bestaat voornamelijk uit losse machine onderdelen. Daarnaast bestaat het aanbod uit diverse machines voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het aanbod bestaat onder andere uit cutters, slicers, injectoren, vacuumvullers, verpakkingsmachines, checkweighers, condensors, verdampers, en koel- en vries compressoren. Bezoek de website www.Industrial-Auctions.com voor het totale aanbod.

Om deel te kunnen nemen aan de online veilingen is het van belang een gratis account aan te maken. Na een registratie controleert Industrial Auctions de gegevens om een veilig platform te garanderen met enkel en alleen eerlijke biedingen. Alvorens u een bod uit wil brengen heeft u misschien nog vragen of de behoefte de machine in het echt te inspecteren. Daarom is het voor iedere veiling mogelijk op de geplande kijkdag de veilinglocatie te bezoeken. De datum van deze kijkdag vindt u op de veiling pagina, evenals andere belangrijke data zoals de einddatum en de datum van de ophaaldag. Door middel van een email kunt u zich aanmelden voor deze kijkdag. Bent u overtuigd en wilt u een bod uitbrengen? Dat kan vanaf het moment dat de veiling live staat.  Verder is het interessant uw favoriete kavels te volgen door op het ster icoon te klikken. Het kavel zal dan samen met al u andere gevolgde kavels op u dashboard komen te staan. Zo kunt u in een overzicht al u favoriete kavels zien en direct een bod plaatsen. Op de einddatum van de veiling sluit de veiling en zullen de meeste biedingen worden geplaatst. Wanneer het kavel sluit en u het hoogst bod heeft geplaatst bent u de winnaar van het kavel. Houdt er rekening mee of het kavel onderdeel is van een combinatie. Nadat de gehele veiling is gesloten worden de proforma facturen uitgestuurd en ongeveer een week na sluiting kunnen de gewonnen kavels worden opgehaald. 

Heeft u nog vragen voor Industrial Auctions? Neem gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie.

+31(0) 40 240 9208

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details