Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Nieuws

Hoge kwaliteit tweedehands machines voor de voeding- en drankenindustrie aangeboden op een online veiling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 maart 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op het moment staan er verschillende mooie veilingen op de planning bij Industrial Auctions. Eind maart sluiten bijvoorbeeld de online veilingen in Zoetermeer (NL), Kapelle (NL), Emmeloord (NL) en Anzegem (BE). Tezamen bestaat het aanbod van deze veilingen uit honderden machines voor de voeding- en drankenindustrie.

In opdracht van Vriesekoop wordt in Zoetermeer een online veiling georganiseerd met onder andere een diversiteit aan slicers van gerenommeerde merken zoals Treif en Holac. Verder bestaat het aanbod uit diverse interessante combinaties zoals een complete vul, weeg en sorteer lijn. Biedt deze veiling niet waar u naar opzoek bent? Dan is de online veiling in Kapelle misschien iets voor u. Het aanbod bestaat bijvoorbeeld uit vacuummachines, verpakkingsmachines en vleesmolens. Ook in Emmeloord worden voeding en dranken machines aangeboden van gerenommeerde merken zoals Baader, Rühle, Grasselli en Magurit. Wanneer u meer geïnteresseerd bent in losse apparatuur voor uw slagerij of horeca zaak is de online veiling van Anzegem wellicht interessant. Biedt op hoge kwaliteit tweedehands machines om uw zaak uit te breiden of machines te vervangen.

Bezoek de website www.Industrial-Auctions.com om het gehele aanbod te bekijken en meld u aan om de kijkdagen te bezoeken. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over Industrial Auctions? Neem gerust contact op met het bedrijf via telefoon/ email of bezoek hen tijdens de
Anuga en IFFA. Industrial Auctions zal bij beide beurzen aanwezig zijn en paraat staat om u kennis te laten maken met Industrial Auctions en al uw vragen te beantwoorden.

Industrial Auctions is het online veilingbureau met jaren ervaring in het veilen van voeding en dranken machines. Ze organiseren veilingen over heel Europa en veilen niet alleen losse machines maar ook voltallige productielijnen en complete productiehallen. Maar waarom zou u een tweedehands machine kopen in plaats van een gloed nieuwe machine? Allereerst zijn de kosten van een tweedehands machine lager wat het mogelijk maakt om tegen een gereduceerd prijs een hoogwaardige machine te kopen. Daarnaast, zijn tweedehands machines sneller beschikbaar, meestal al binnen een week na de sluiting van de veiling. Een ander voordeel is het feit dat de meeste complicaties die zich hebben voorgedaan al zijn gevonden, getest en verholpen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details