Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Hygiëne verheffen tot kunst
Dirk Niekerk: “We zijn meer dan ‘dozenschuivers’, maar weten vanuit onze productkennis hoe processen functioneren, hoe we onze klanten succesvol kunnen maken.”

Hygiëne verheffen tot kunst

Om een betrouwbare productie te garanderen in een voedingsomgeving zijn kwalitatieve, hygiënische procescomponenten de sleutel tot succes. Dat is waar de CSF Group voor staat met intussen gerenommeerde merken zoals CFS Inox (pompen), Bardiani (afsluiters), MBS (warmtewisselaars) en Omac (lobbenpompen). Verdeler Jadiflow bundelt zijn ervaring en kennis om u ook van de nodige service en ondersteuning te voorzien, 24/7. Een partner dus die u helpt om succesvol te zijn.

Sinds 1 september 2020 kan u bij Jadiflow terecht voor hygiënische procescomponenten van de bovenste plank. Een nieuwe naam onder de zon, dat zeker, maar wel één waar al heel wat ervaring en kennis achter steekt. Zaakvoerder Dirk Niekerk: “Jadiflow is immers de nieuwe naam voor Flowcomm België. Al sinds de jaren 2000 staan we in voor de verdeling van de producten van de Italiaanse CSF Group. Eerst in Nederland, sinds 2015 ook in België. Maar voortaan vaart de Belgische tak zijn eigen koers met een nieuwe naam, een nieuw fris logo, een nieuwe website en binnenkort ook een nieuw bedrijfspand. Wat gebleven is, dat is onze aanpak. Stevig met de voeten in de techniek, altijd paraat voor onze klanten. Qua service en ondersteuning verandert er dus helemaal niks. Want het is echt met onze kennis van zaken dat we het verschil kunnen maken.” Naast Jadiflow staat ook Remaflow. “Als Jadiflow beperken we ons tot het verdelen van de producten van de CSF Group. Met Remaflow bieden we allerhande complementaire producten aan: van appendages tot filters, van compensatoren tot terugslagkleppen. Op die manier kunnen klanten alles uit één hand krijgen.”

Kwaliteit en hygiëne boven

Toen Flowcomm eraan begon in 2003 was het vooral opboksen tegen het stigma dat producten van Zuid-Europese makelij vaak onterecht met zich mee torsten. “Dat ze van inferieure kwaliteit zouden zijn. Zoals ook gezegd wordt dat een Fiat meer in de garage zou staan dan aan het rijden zijn. Iets wat helemaal niet strookt met hoe de producten van de vier familiebedrijven CSF Group presteren.” In die bijna twintig jaar is Niekerk erin geslaagd om dat imago om te keren. Vandaag staan ze synoniem met kwaliteit. En terecht. “Ze mogen dan misschien nog gezien worden als het kleine broertje, maar hun gamma, dat over de nodige certificeringen voor gebruik in de voeding (EHEDG, 3.1, FDA …) en zelfs in medische toepassingen beschikt, spreekt eigenlijk voor zich. De mooie referentielijst die we intussen opgebouwd hebben in Nederland en in België bewijst dat ook. De CSF Group verheft hygiëne tot een kunst voor zijn pompen, afsluiters en warmtewisselaars. Dat zullen we ook letterlijk en figuurlijk in de verf zetten op de beurs Pump & Valves in het voorjaar”, licht Niekerk al een tipje van de sluier.

De CSF Group verheft hygiëne tot een kunst voor zijn pompen, afsluiters en warmtewisselaars.

Service en ondersteuning

De toekomst lijkt Jadiflow in elk geval toe te lachen. De voorbije vijf jaar is de omzet stevig gegroeid. Een aanpak die werkt dus. Maar de ambitie brandt even hard verder. “’We sign for your succes’ is bij ons geen holle slogan”, aldus Niekerk. “We merken dat er steeds minder proceskennis aanwezig is in de voedingsindustrie. Ook het in dienst hebben van eigen servicemonteurs wordt steeds minder. Met onze ervaring en proceskennis proberen we die leemte in te vullen voor onze klanten. We zijn meer dan gewoon ‘dozenschuivers’, maar weten vanuit onze productkennis hoe processen functioneren. En met onze service willen we klanten ontzorgen, zodat ze meer tijd krijgen om te doen waar ze succesvol in zijn. Als onze klanten groeien, groeien wij immers ook. Pas dan is onze missie geslaagd. En dat kan enkel door de passie voor techniek die heel ons team bindt en de inzet om ons dubbel te plooien voor onze klanten.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details