Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Industrial Auctions BV

Industrial Auctions BV

Met meer dan tien jaar ervaring, een enthousiast team, veilingen door heel Europa en een uitgebreid wereldwijd netwerk, heeft het bedrijf veilingen gerealiseerd voor gerenommeerde bedrijven als Nestlé, Vion Food Group, Koninklijke Peijnenburg, FrieslandCampina en Refresco. Alle informatie over Industrial Auctions, de komende veilingen en het gehele aanbod, is te vinden op de website: www.Industrial-Auctions.com.  

Elke maand wordt in heel Europa een groot aantal veilingen georganiseerd. Allerlei bedrijfstakken binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie komen aan bod en het aanbod is zeer divers. Er kan gedacht worden aan voedselverwerkende machines in het algemeen, hygiëne technologie, koel- en vriestechnologie, inventaris, gespecialiseerde machines gericht op een specifiek segment van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zoals: vlees, vis, zuivel, bakkerij, catering, fruit of groenten en nog veel meer.

Vooral de kosten en de snelle beschikbaarheid spelen een belangrijke rol wanneer gevraagd wordt naar de voordelen van tweedehands machines. Een gebruikte machine is goedkoper dan een nieuwe en kan binnen een week na de veiling worden opgehaald. Een voor de hand liggend argument, maar waar vaak niet aan gedacht wordt, is dat gebruikte machines zelfs betrouwbaarder kunnen zijn dan nieuwere machines en minder complicaties ondervinden. De complicaties die mogelijk zijn opgetreden, zijn bij een gebruikte machine al gevonden, getest en verholpen. Een gebruikte machine kan, mits goed onderhouden, nog jaren mee. Daarnaast draagt het feit dat mensen gemakkelijker online kopen bij aan de goede ontwikkeling van het online veilingbureau. “Inzetten op transparantie en het creëren van een top-of-mind awareness bij onze (potentiële) klanten leidt tegelijkertijd tot een groter vertrouwen, betere benaderbaarheid en dus een gezondere manier van zaken doen met elkaar”, aldus CEO Ad van Kollenburg.

Voorafgaand aan de sluiting van een veiling wordt een kijkdag georganiseerd om een eerlijk inzicht te geven van de veilinglocatie en de gelegenheid te bieden de machines in het echt te aanschouwen. Dit sluit aan bij de kernwaarden van Industrial Auctions, waaronder een open communicatie met zowel haar opdrachtnemers als kopers voorop staat. Tijdens de kijkdagen zullen teamleden van Industrial Auctions aanwezig zijn en potentiële kopers helpen met al hun vragen. Dit uiteraard indien de betreffende situatie en maatregelen het toelaten.

Industrial Auctions streeft naar het leveren van uitstekende service en is meer dan bereid om klanten te helpen waar nodig. Neem gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie.

+31(0) 40 240 9208

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details