Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Jeff Krbec vervoegt Agidens als general manager Food & Fine Chemicals

Jeff Krbec vervoegt Agidens als general manager Food & Fine Chemicals

Agidens, het Belgische systeemintegratiebedrijf gespecialiseerd in procesoptimalisatie door middel van advies, engineering, geautomatiseerde oplossingen en onderhoudsdiensten, verwelkomt Jeff Krbec als nieuwe General Manager voor zijn Food, Beverage & Fine Chemicals divisie. Gesteund door zijn team van 100 professionals, zal Jeff Krbec de uitdaging aangaan om de divisie verder te begeleiden naar marktuitbreiding en groei.

Jeff zal het Agidens Executive Committee vervoegen en komt met meer dan 25 jaar technische ervaring in de voedings-, chemische, kunststof-, glas- en metaalindustrie. Hij heeft doorheen de jaren op verschillende geografische locaties gewerkt bij Cadbury Beverages, Osram Sylvania, een plastic OEM, een systeemintegrator en bij Rockwell Automation, waarvan de laatste 10 jaren als Business Manager Consumer Goods & Process Automation – Global Solutions. Jeff heeft met klanten in meer dan 30 landen gewerkt en kijkt ernaar uit om klanttevredenheid te bereiken door het aanbieden van innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen aan de Agidens key accounts, toekomstige klanten en andere stakeholders.

Met een bachelordiploma in Science – Electrical Engineering van het Rochester Institute of Technology (New York), gecombineerd met een MBA van Vlerick Management School & Amsterdam Business School, brengt Jeff niet alleen technische kennis aan boord, maar ook een uitgebreide ervaring in de Food en Fine Chemicals markt in een internationale context.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details