Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Linx lanceert nieuwe serie TT-folieprinters, zonder nood aan perslucht!

Linx lanceert nieuwe serie TT-folieprinters, zonder nood aan perslucht!

Folieprinters zijn ideaal voor het afdrukken van houdbaarheidsdata en batchcodes op verpakkingsfolie. Technologische ontwikkelingen volgen zich in een razendsnel tempo op, vandaar de lancering van de nieuwe TT serie folieprinters: Linx TT750 en Linx TT1000. Compleet nieuwe modellen om nog sneller, gemakkelijker en langduriger te kunnen printen. Ideaal om strakke coderingen te printen op buisfolie, vlakfolie, flowpack folie, stazakken en nog veel meer.

Supersnel printgemak

Productielijnen worden steeds sneller en efficiënter. Linx springt in op deze ontwikkeling met een nieuwe serie folieprinters die sneller dan ooit print. We spreken over  printsnelheden tot maar liefst 1000 millimeter per seconde bij breedtes tot 107 millimeter. Daarbij worden printlinten tot 1200 meter gebruikt om nog langer te printen zonder het printlint te moeten vervangen.

Geen perslucht nodig

Waar andere folieprinters perslucht nodig hebben om te kunnen printen werkt de Linx TT serie zonder perslucht. Dat scheelt behoorlijk in verbruikskosten, maar nog meer in gebruiksgemak. De luchtdruk hoeft nu nooit meer aangepast te worden om een consistente afdrukkwaliteit te houden. De Linx TT serie folieprinters is voorzien van geavanceerde motoraandrijving met slimme technologie om onder alle omstandigheden de beste afdrukken te printen.

Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen

Printlint vervangen is bij veel folieprinters een uitdaging. Alle nieuwe folieprinters van Linx werken met een eenvoudig drukknop cassettesysteem. In een handomdraai is de cassette te pakken om het printlint te wisselen. Printlint vervangen is hiermee mogelijk in minder dan 30 seconden! Het systeem is makkelijk te bedienen met het kleuren touchscreen. Productwissels zijn snel te selecteren met enkele kliks. Verder laat het basisscherm altijd de actuele printprestaties en het resterende printlintniveau zien. Folieprinten was nog nooit zo simpel!

Wilt u meer informatie over onze nieuwe Linx TT750 of Linx TT1000 folieprinters?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details