Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Meest compacte combisysteem voor controlewegen en röntgeninspectie op de markt!

Meest compacte combisysteem voor controlewegen en röntgeninspectie op de markt!

Wenst u uw producten grondig te inspecteren en tegelijk te controleren op hun gewicht? Kies dan voor het nieuwe compacte systeem van Pen-Tec met een X-ray en controleweger in één.

Aanzienlijke ruimtebesparing

Productiebedrijven hebben vaak te kampen met plaatsgebrek bij de integratie van nieuwe machines. Dit combisysteem van Pen-Tec werd dan ook ontworpen om de impact tot een minimum te beperken door in één blok twee functies tegelijk te vervullen: gewichtscontrole en röntgeninspectie. Met als resultaat een uiterst efficiënte, compacte machine te bedienen met één centrale interface.

Grondige productinspectie

Dit combisysteem is gemaakt voor röntgeninspectie en controlewegen van producten zoals: flessen, stazakken, potjes en tetrapakken. Dankzij dit systeem spoort u niet alleen metalen op in uw producten maar ook andere materialen zoals plastic, steen, rubber en botresten en andere vreemde objecten. Tegelijk controleert het systeem uw producten op hun gewicht. Wanneer de producten niet voldoen aan uw eisen, worden ze meteen uitgeworpen. Met dit compacte systeem bent u steeds verzekerd van de beste kwaliteitscontrole en -inspectie.

Eenvoudige bediening 

Dit nieuwe combisysteem van Pen-Tec heeft één interface en bestaat uit één unit. De röntgeninspectie en controleweging vindt gelijktijdig plaats. Alles is eenvoudig instelbaar via één 15 inch gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Uiteraard is het mogelijk om de technologieën apart van elkaar te activeren. Op deze manier heeft u altijd de volledige controle over uw inspectieproces.

Makkelijk te onderhouden en reinigen

Het achterpaneel van dit nieuwe systeem is voorzien van een klep. Deze is eenvoudig te openen om u volledig toegang te geven tot het inspectie- en controlegebied in de machine. Dit maakt het mogelijk om alle elementen veel makkelijker en nauwkeuriger te reinigen en onderhouden. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat er kleine productresten achterblijven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details