Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Motorreductoren – De reus en de dwerg

Motorreductoren – De reus en de dwerg

Dertec heeft een zeer compleet leveringsprogramma aan RVS-motorreductoren en volledig op maat gemaakte RVS-aandrijvingen. Om de diversiteit in ons leveringsprogramma inzichtelijk te maken tonen wij u in dit artikel de grootste en kleinste uitvoering van onze tandwielkasten in één foto.

De reus en de dwerg

De kleinste tandwielkast in ons programma levert 20 Nm koppel en heeft een holle as diameter van 14 mm. De grootste levert 2700 Nm koppel met een holle as diameter van 60 mm. De as-diameter van de grootste tandwielkast is dus meer dan 4x zo groot en levert 135x meer koppel.

De getoonde grote tandwielkast is onze FKA88. In de foto is de kegelwiel-tandwielkast gecombineerd met een FRC01 voorschakeltrap en een FP2SS Asynchrone RVS motor waarmee het een complete reductiemotor vormt. Deze uitvoering is geleverd aan een opdrachtgever in de Verenigde Staten waarbij onze UL/CSA certificering (UL E506337) zorgt dat de systemen voldoen aan alle vereisten van dit land.

Tandwielkasten en motoren uitgevoerd in RVS

Dertec rvs-reductiemotoren bieden veel voordelen. Door hun ronde en gladde ontwerp voorkomen ze vuilopbouw en zijn ze zeer eenvoudig te reinigingen middels het ‘Clean in place’-proces en andere reinigingstechnieken. Speciale as afdichtingen en de duplex roestvaststalen geharde as zorgen voor een langere levensduur, die tot wel 4x langer kan zijn dan bij conventionele aandrijvingen. Naast onze standaard hygiënische rvs-aandrijvingen leveren wij nog een speciale serie Signature line motoren en tandwielkasten die met hun aangepaste afdichtingen en ontwerp nog betere hygiënische prestaties leveren voor veeleisende toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Meer informatie over motorreductoren?

Wilt u meer weten over onze motorreductoren (gear motors)? Bezoek dan de motorreductoren pagina of de pagina van onze rvs-tandwielkasten. Voor oplossingen op maat neemt u direct contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details