Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
NIEUW: Serie 82 drukknoppen met verlichte symbolen

NIEUW: Serie 82 drukknoppen met verlichte symbolen

EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs), heeft de robuuste Serie 82 uitgebreid met een nieuwe drukknop. De Serie 82 drukknoppen is nu verkrijgbaar met helder verlichte symbolen met een hoog contrast.

Veel applicaties hebben status feedback nodig om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar werken of gemakkelijk kunnen worden bediend. Zo moet de gebruiker te allen tijde weten of de machine of het apparaat aan of uit staat. Deze feedback is belangrijk in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, bij meetmachines of medische apparaten. In zware omgevingen, zoals die van zware of speciale voertuigen, is visuele feedback vaak nuttig en soms zelfs onmisbaar. Verlichte symbolen zorgen ook voor een snelle en gemakkelijke visuele herkenning van de operationele status.

De verlichte symbolen voldoen aan deze eisen door de heldere led verlichting. Zowel voor statusindicatie als eenvoudige lokalisatie. De rode, groene, blauwe, witte of rood/groene leds met standaard symbolen (overige op aanvraag) bieden verlichting met hoog contrast en goede zichtbaarheid.

Voordelen

  • Helder verlichte symbolen met hoog contrast
  • Robuust, aantrekkelijk en modern design
  • Hoge beschermingsgraad conform IP65/IP67 en lange levensduur
  • Enkel- of tweekleurige leds beschikbaar
  • Standaard symbolen beschikbaar (overige op aanvraag)

Het moderne ontwerp, de aantrekkelijke symboolverlichting, de frontbescherming (IP65/IP67) en de lange levensduur maken deze drukknop geschikt voor vele applicaties.

Kortom, symboolverlichting is ideaal voor diverse toepassingen die hoge eisen stellen aan design en functionaliteit.

Read more on www.eao.com/82

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details