Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Nieuwe E-Shop voor onderdelen NORD geopend

Nieuwe E-Shop voor onderdelen NORD geopend

NORD DRIVESYSTEMS maakt het bestellen van onderdelen nog eenvoudiger. Sinds 1 februari 2022 kunnen klanten in België en Luxemburg deze online zoeken, bestellen en volgen in de nieuwe Onderdelen Shop op shop.nord.com/BE-nl/home

In de nieuwe Onderdelen Shop van NORD kunnen gebruikers 24/7 eenvoudig reserve-onderdelen en accessoires online zoeken en kopen. De klant hoeft op de homepagina van de Onderdelen Shop slechts op de oranje knop “Vind nu onderdelen” te klikken. Na het ingeven van het nummer op het typeplaatje van de aandrijving, of het nummer van het betreffende onderdeel, kan de klant direct zien of het gewenste product leverbaar is. Nog handiger is het om een account aan te maken in de nieuwe E-Shop. Want na registratie zijn ook de prijs van het onderdeel, de levertijd, tracering en de orderhistorie van de klant direct zichtbaar. Alle bestellingen verlopen via een beveiligde ssl-verbinding. Bestellingen vóór 10.00 uur worden – als het onderdeel op voorraad is – nog dezelfde dag verzonden.

NORD biedt al enige tijd de mogelijkheid om via MyNORD motoren, reductoren, frequentie-omvormers en combinaties hiervan online samen te stellen en te bestellen. Het is de bedoeling om de e-shops voor complete aandrijfproducten en onderdelen op den duur samen te voegen tot één centraal online platform met uitgebreide mogelijkheden voor de directe configuratie en bestelling van NORD-producten.

De nieuwe NORD Onderdelen Shop is al beschikbaar in diverse Europese landen en de Verenigde Staten. Sinds 1 februari kunnen ook de relaties van Nord in België en Luxemburg de handige E-Shop gebruiken. “We zijn blij dat we ons aanbod van producten en diensten met de nieuwe Onderdelen Shop verder kunnen uitbreiden,” zegt Nicky Vyvey, directeur van NORD Aandrijvingen Belux. “We bedienen hiermee alle klanten in België en Luxemburg, van kleine en middelgrote bedrijven tot internationale industriële concerns. Onze nieuwe e-shop zal het bestellen voor de gebruikers nog makkelijker en eenvoudiger maken.”

Meer informatie: NORD Drivesystems BeLux, Boutersemdreef 24, 2240 Zandhoven
T : +32 (0)3/484.59.21, F : +32 (0)3/484.59.24

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details