Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Nieuwe lineaire multiheadweger met gepatenteerd camerasysteem
Multipond multiheadweger met de Multipond BE 400 mm brede toevoertriller, die ervoor zorgt dat een ideale productstroom de weger wordt toegevoerd.

Nieuwe lineaire multiheadweger met gepatenteerd camerasysteem

In de voedingsmiddelenindustrie is nauwkeurig en betrouwbaar wegen onder alle omstandigheden heel belangrijk. Multipond introduceert een nieuwe lineaire multiheadweger met een gepatenteerd camerasysteem. Het systeem is uitermate geschikt voor compacte installaties en breukgevoelige producten.

Nauwkeurigheid, hoogste prestaties en betrouwbaarheid, dat zijn de kenmerken van de systemen van Multpond, specialist in weeg- en doseertechniek. Het team van meer dan 300 medewerkers wereldwijd doet er alles aan om hun klanten steeds de optimale, individuele oplossing te bieden, precies toegespitst op de specifieke eisen van de toepassing. Daarbij concentreert het bedrijf zich zowel op hun expertise, de weeg- en doseertechniek als op de processtappen voor en na het wegen: de aanvoer van de producten naar de weeg-automaat en de overdracht van de afgewogen porties aan de verpakkingsmachine.

Nieuw weegsysteem

Multipond heeft een nieuw weegsysteem ontwikkeld: de Multipond 8 kops lineaire multiheadweger MPL-08-1000-400-J met Argus gepatenteerd camerasysteem. Deze nieuwe Multipond is met name gericht op compacte installaties en door de lage valhoogtes ideaal voor breukgevoelige producten. Het is onder meer geschikt voor vers gesneden fruit, tapa’s, ready meals, koekjes, producten met chocolade coatings … 

Bediening op afstand

Het systeem is standaard in een hygiënische uitvoering en IP69 waterdicht, geschikt voor washdown reiniging. Door de compacte uitvoering ideaal om op ooghoogte boven een trayseal lijn te plaatsen. De Multipond is uitgevoerd met een IP69 waterdichte WLAN dongle. Hiermee kan het weegsysteem op afstand met een app (Windows of Android) worden bediend. Zo kan ook de productiemanager op afstand live meerdere Multipond machines monitoren.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details