Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Onder het witte licht

Onder het witte licht

De nieuwe Leuze contrastsensoren van de KRT18B serie werken nu ook met wit licht en zijn geoptimaliseerd om (drukmerk-) markeringen op glanzende folies te detecteren.

Het betrouwbaar identificeren van markeringen op verpakkingen, zelfs als ze nauwelijks te onderscheiden zijn van de achtergrond: Leuze heeft hiervoor nieuwe contrastsensoren van de KRT18B-serie ontwikkeld en daarmee tien nieuwe modellen aan het productassortiment toegevoegd. Deze drukmerken worden gebruikt om in de machine signalen voor bijvoorbeeld verlijmen, snijden, sealen, etc. af te geven. De nieuwe sensoren vullen de bewezen RGB-varianten aan en bieden gebruikers extra mogelijkheden. Wat de nieuwe contrastsensoren uniek maakt, is dat ze gebruik maken van wit licht. Dit biedt maximale betrouwbaarheid voor glanzende oppervlakken, ongeacht de kleur van de markering. Dit bespaart systeemoperators tijd en moeite bij het productwisselingen. RGB-contrastsensoren daarentegen zijn beter in het detecteren van markeringen op kleurrijke folies. Afhankelijk van de vereisten kunt u flexibel kiezen tussen de twee modellen.

Met nieuwgierigheid en doorzettingsvermogen zorgen de Sensor People van Leuze sinds 60 jaar voor innovaties en technologische mijlpalen in de industriële automatisering. Hun drive is het succes van hun klanten. Gisteren. Vandaag. Morgen. Tot het hightech-portfolio van dit toonaangevende technologiebedrijf behoort een veelvoud van verschillende sensoren voor de automatiseringstechniek. Bijvoorbeeld schakelende en metende sensoren, identificatiesystemen, oplossingen voor datatransmissie en beeldverwerking. Een ander focuspunt van Leuze als Safety Expert ligt bij componenten, diensten en oplossingen voor arbeidsveiligheid. Leuze concentreert zich op haar focusindustriën, waar de Sensor People diepgaande specifieke applicatie knowhow en vele jaren ervaring hebben. Hiertoe behoren de gebieden intra logistiek en verpakkingsindustrie, gereedschapsmachines, de automobielindustrie, evenals laboratoriumautomatisering. Leuze is in 1963 opgericht in de hoofdvestiging in Owen/Teck, Zuid-Duitsland. Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 1500 Sensor People, die met vastbeslotenheid en passie voor vooruitgang en veranderingen zorgen dat hun klanten binnen een continu veranderende industrie altijd succesvol zijn. Binnen de technische competentiecentra of binnen een van de 21 dochter vestigingen, ondersteunt door meer dan 40 internationale distributeurs. www.leuze.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details