Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Ongeëvenaarde prestaties: Goedgekeurd voor langdurig gebruik in drinkwater
Screenshot

Ongeëvenaarde prestaties: Goedgekeurd voor langdurig gebruik in drinkwater

HELUKABEL presenteert een nieuwe versie van de HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE met uitgebreide goedkeuringen.

HELUKABEL introduceert een uitgebreide upgrade van zijn HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE: De nieuwste versie van deze waterbestendige kabel, oorspronkelijk geïntroduceerd in 2021, wordt geleverd met aanvullende goedkeuringen voor drinkwater. Hierdoor is het geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder de voedings- en drankindustrie.

Ontworpen voor een spanningsbereik van 450/750 V, blijft de kabel uitstekende eigenschappen vertonen onder water. De duurzame mantel, gemaakt van een speciaal cross-linked compound, is ontworpen voor langdurig gebruik in drinkwater, zout water en gechloreerd water op dieptes tot 600 meter. De HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE is geschikt voor toepassingen zoals kabels voor dompelpompen of het voeden van sensoren en aandrijfmotoren in productie-, recycling-, reinigings- en rioolzuiveringsinstallaties, evenals in visvijvers, aquakwekerijen, pretparken of wafelproductie.

Een opmerkelijke toevoeging is de goedkeuring volgens KTW BWGL (evaluatiebasis voor kunststoffen en andere organische materialen in contact met drinkwater). Deze goedkeuring bevestigt de hygiënische veiligheid van de kabel en vult de bestaande W270-goedkeuring aan van de German Association for Gas and Water (DVGW). De nieuwe HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE heeft ook de vereiste drinkwatergoedkeuringen voor Italië en Polen met de DM 174 en de PZH.

De kabel is verkrijgbaar in doorsneden variërend van 1 tot 2,5 mm². Bij permanente installatie is deze geschikt voor omgevingstemperaturen van -40 tot +80 graden Celsius. Voor vrije installatie moeten omgevingstemperaturen worden gehandhaafd tussen -25 en +50 graden Celsius. De toegestane bedrijfstemperatuur op de geleider is 90 graden Celsius. Met de HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE ontvangen gebruikers een veilige en duurzame onderwaterkabel met tal van goedkeuringen. Bovendien vermindert de compatibiliteit met verschillende soorten water de noodzaak van verschillende kabels, wat opslag vereenvoudigt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details