Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Ongezien aantal mondiale innovaties in primeur op Indumation.be 2022

Ongezien aantal mondiale innovaties in primeur op Indumation.be 2022

De technologische toekomst van de Benelux industrie ligt dichter bij dan u denkt. Kortrijk Xpo wordt terug de techno-scène, voor de 6e editie van de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering: Indumation.be 2022.

240 techbedrijven demonstreren: the next big thing – on display in May

De beursvloer van Indumation.be 2022 (26.000 m²) loopt stilaan vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups, die de industriële automatisering van morgen, op vandaag al gaan demonstreren. Dit gebeurt in 7 technologieroutes die u en uw team op voorhand, op maat en tijdsefficiënt kunnen selecteren.

Ongezien aantal mondiale innovaties in primeur op Indumation.be 2022

Door het wegvallen van heel wat Europese technologiebeurzen, en door een ongeziene funnel aan innovaties wordt Indumation.be 2022 de eerste ‘Live Floor Show’ voor al deze nieuwe introducties. Als bezoeker mag u zich alvast schrap zetten voor een parade van innovaties op gebied van robotica, motion control, sensor- en visietechniek, IoT en slimme geconnecteerde componenten.

Meer weten over de technologiebedrijven die ‘acte de présence’ geven op Indumation.be 2022?
Ontdek hier het actuele aanbod binnen de diverse technologieroutes.

Meer dan 10.000 bezoekers uit de Benelux-industrie op het appel

Traditioneel staat de bezoekersregistratie open voor industriële professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, aerospace, energie- en nutsbedrijven, etc.) en publieke sectoren ongeacht hun functie, afdeling of beslissingsniveau. Indumation.be bezoekt u best in team (OT en IT) om uw volgende techno-strategische inzichten en uitrolscenario’s af te stemmen.

Ook hogeschoolstudenten technologisch onderwijs en derdegraads studenten (onder begeleiding) zijn toegelaten. Benieuwd welke bezoekers en collega’s allemaal richting Kortrijk Xpo afreizen? U vindt ze hier.

Registreer uzelf (en uw team) nu, boek een zitje voor de Expert Classes, nocturne en andere randmanifestaties

Een bezoek met uw collega’s is meer dan het ontdekken en ontmoeten van 240 techbedrijven. Indumation.be dompelt uw team verder onder in de nieuwste inzichten en strategieën van CTO’s van future factories, experten en sectorgenoten die tijdens de dagelijkse Expert Classes hun ervaringen en ‘lessons learned’ met u delen. Uiteraard bent u op donderdagavond (19 mei) ook welkom op de bruisende nocturne (18-22 uur).

Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.

18 tot 20 mei 2022 in Kortrijk Xpo

Tomorrow’s smart, connected and automated industry on display – in May!

Meer weten over het concept, de laatste beschikbare standplaatsen, de events of uw bezoek? Stel uw vraag hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details