Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Ontdek de Vaisala Polaris inline proces refractometers (brix): optimaliseer je processen en win tijd!

Ontdek de Vaisala Polaris inline proces refractometers (brix): optimaliseer je processen en win tijd!

De nieuwe future-proof refractometers (brix) effenen het pad voor totale procesmonitoring met optische technologie voor het meten van de brekingsindex. Concentratiemeting van tal van producten met vooringestelde kalibratiecurves zorgen voor procesoptimalisatie, hogere efficiënte, kostenvermindering en energiebesparing. Maar meest van al zorgt deze uiterst robuuste meting nog voor meer inzicht in het procesverloop.

Inline Brix of concentratie meten

Of je nu voedsel en dranken, suiker, farmaceutica, chemicaliën of houtpulp produceert, de betrouwbare en stabiele inline meting van vloeistofconcentraties is een must om kwaliteit, veiligheid en naleving te garanderen. Om dit te bereiken vertrouwen veel operators in de procesindustrie op refractometrie als technologie – een nauwkeurige, betrouwbare en herhaalbare methode die gebruik maakt van de brekingsindex (RI), een eigenschap van licht, om vloeistofconcentraties direct in de procesvoering te meten.

Real-time metingen versus analoge oplossingen

Het voordeel van digitaal meten ten opzichte van concurrerende analoge oplossingen is dat het niet gebaseerd is op samengevoegde meetwaarden, die onregelmatigheden kunnen missen, maar op continue, ononderbroken meetwaarden. Bovendien kunnen ze in vrijwel elk industrieel proces inline geïnstalleerd worden om real-time metingen van procescondities mogelijk te maken, waardoor tijdrovende metingen in laboratoria overbodig worden.

Conclusie

Verhoog het volledige potentieel van je procescontrole en verbeter de productkwaliteit met de baanbrekende optische inline procesrefractometer uit de Vaisala Polaris productfamilie. Ontdek de nieuwe Polaris-refractometers en welke mogelijkheden dit jou brengt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details