Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Nieuws

Opzoek naar een machine die past bij de groei van jou bedrijf?

vrachtwagen[1]

12 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Industrial Auctions is het online veilingplatform voor gebruikte machines binnen de voedings- en drankenindustrie. Het aanbod bestaat uit duizenden machine voor diverse branches binnen de industrie. Wekelijks komt er nieuw aanbod online!

Op de website van Industrial Auctions vind je alle veilingen en de bijbehorende kavels. In september staan er al vele veilingen gepland. Zo worden er veilingen georganiseerd in Ashford (UK), Bottrop (DE), Heinsberg (DE), Lüneburg (DE), Brokstedt (DE), Sevenum (NL), Wunstorf (DE) en Herzebrock (DE). Het aanbod op deze veilingen bestaat bijvoorbeeld uit cutters, vleesmolens, tumblers, slicers, verpakkingsmachines, dieptrekkers, vacuummachines, metaaldetectoren, sorteermachines, traysealers, ovens, multihead wegers, en frituren. Deze machines zijn van gerenommeerde merken zoals Weber, Henkelman, Loma Systems, Rex, Webomatic, Hobart, Maja, Kramer + Grebe en Ulma. Waar sommige van deze veilingen bestaan uit machines voor verschillende branches binnen de industrie, zijn er ook enkele veilingen specifiek gericht op één branche. Een voorbeeld hiervan is de online veiling in Bottrop (DE) in opdracht van Quer Beet GmbH & Co. KG. Deze veiling is gericht op de aardappelverwerkende industrie en bestaat uit een complete schil- en verpakkingslijn. Denk bijvoorbeeld aan schillers, ontsteners, sorteermachines, wegers, slicers en vul- en verpakkingsmachines.

Heeft u interesse in een van de machines? Met een paar eenvoudige stappen kun je meebieden! Maak u gratis registratie, zoek de door u gewenst machine,  plaats u bod en win. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op met het bedrijf.

+31(0) 40 240 9208

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details