Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Mensen & Opleiding

Overzicht open-inschrijvingstrainingen en cursussen Allergenen Consultancy

Naamloos-1

11 januari 2023 Leestijd 6 minuten

Deel dit artikel

Onderstaand is ons overzicht open-inschrijvingstrainingen en cursussen te vinden. Als de specialist op gebied van allergenen ontwikkelen en verzorgen wij ook maatwerk cursussen (in-company, interactieve werkvormen) op elk niveau. Ook bieden wij e-learning aan. Neem gerust contact met ons op om de wensen voor opleiding voor medewerkers te bespreken.

Cursus- en trainingsagenda

Training VITAL allergenen (klassikaal of web-based)

Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren, specificatiebeheerders 
Taal: Nederlands of Engels

Data Locatie
26 januari 2023 Nijmegen
09 februari 2023 web-based
16 februari 2023 (opfristraining) web-based
07 maart 2023 (Engelstalig) web-based
21 maart 2023 Scherpenzeel Gld.
09 mei 2023 web-based
25 mei 2023 Beveren (regio Antwerpen – België)
06 juni 2023 (opfristraining) web-based
27 juni 2023 Prinsenbeek (regio Breda)
21 september 2023 Nijmegen
10 oktober 2023 web-based
09 november 2023 Scherpenzeel Gld.
16 november 2023 (opfristraining) web-based
21 november 2023 (Engelstalig) web-based
12 december 2023  web-based

Cursus allergenen management (klassikaal)

Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren
Taal: Nederlands Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren
Taal: Nederlands

Data Locatie
30 maart 2023 Prinsenbeek (regio Breda)
15 juni 2023 Scherpenzeel Gld.
07 december 2023 Prinsenbeek (regio Breda)

Cursus allergenen vrij-van claims (web-based)

Doelgroep: kwaliteitsmanagers, productontwikkelaars of marketeers.
Taal: Nederlands

Data Locatie
18 april 2023 web-based (½ dag – middag)
05 oktober 2023 web-based (½ dag – middag)

E-learning allergenen industrie (Nederlands, Engels en Pools)

Leer medewerkers in de productie om op de juiste manier met allergenen om te gaan. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt uitgelegd wat dit betekent voor de dagelijkse werkzaamheden en hoe voorkomen kan worden dat allergenen onbedoeld in producten terecht komen. De e-learning wordt afgesloten met een toets en certificaat.

De e-learning is geschikt voor productiemedewerkers en operators werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie. De e-learning is ook beschikbaar in het Engels en Pools.

De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is ca. 30 minuten. 

Cursus allergenenbeheer horeca en zorg

Doelgroep: horeca, cateraars, ambachtelijke bedrijven, speciaalzaken, keukenmanagers, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding.
Taal: Nederlands

Data Locatie
27 maart 2023 Veghel
27 juni 2023 Veghel
31 oktober 2023 Veghel

E-learning allergenen foodservice

Onze interactieve e-learning biedt achtergrondinformatie en een praktische aanpak om aan allergenenwetgeving te doen. En zelfs om een stapje verder te gaan en kruisbesmettingsrisico’s te voorkomen. De e-learning is verrijkt met oefeningen en wordt afgesloten met een toets en certificaat. 

De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is 2 uur. De e-learning is bedoeld voor iedereen die bezig is met niet-voorverpakte voedingsmiddelen zoals in de horeca, catering, zorg, versspeciaalzaken, bakkers, slagers en ambulante handel.

Deelname-informatie

Onze cursuskosten zijn inclusief lesmateriaal, goed verzorgde lunch bij een- of meerdaagse cursussen, koffie, thee en drankjes, exclusief BTW. Cursussen en trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

Annuleren

Bij verhindering mag een collega de vrijgekomen plaats innemen. Schriftelijke annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Wij berekenen dan € 35 administratiekosten. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus is het volledige bedrag verschuldigd. Wanneer het minimale aantal deelnemers niet is bereikt, is het mogelijk dat de cursus verzet wordt naar een latere datum. Uiteraard bestaat hierbij de mogelijkheid om af te zien van verdere deelname. Bij klassikale trainingen kan ook besloten worden de cursus te verzetten naar locatie Scherpenzeel (hoofdkantoor Allergenen Consultancy).

Externe congressen/ symposia

Allergenen Consultancy treedt regelmatig op als expert op externe congressen, symposia, seminars of cursussen.
De agenda voor de komende maanden:

Data Event
15 april 2023 Nationale Coeliakiedag 2023, Van der Valk in Vianen

Bedrijfsspecifieke trainingen (in-company) 

Graag geven wij training op locatie. Op maat toegesneden met voorbeelden uit het eigen bedrijf. Hiermee maken we de theorie direct toepasbaar voor de medewerkers.

Een klassikale training met interactieve werkvormen, een toets, een spel, web-based of hybride of toch liever een e-learning? Alles is mogelijk!
Hier draaien wij onze hand niet voor om. Vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details