Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Passie voor (hygiënische) pompen
Onder de merknaam Packo produceert Verder enerzijds hygiënische centrifugaalpompen (het vroegere Packo) en anderzijds lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen (het vroegere JEC).

Passie voor (hygiënische) pompen

Hygiëne, hygiëne, hygiëne. Dat is waar de productie van levensmiddelen om draait. Pompen vormen daarin een cruciale schakel. De Verder Groep beschikte al over een breed aanbod van oplossingen voor deze markt. Met de overname van de Jabsco lobbenpompen van Xylem versterkt het Nederlandse familiebedrijf weer zijn voetafdruk in de markt van hygiënische pompen voor farmaceutische, voedsel- en dranktoepassingen. 

Met wereldwijd meer dan 1.850 medewerkers onderscheidt Verder Liquids zich als een betrouwbare partner als het gaat om pompen. Het doet dat niet alleen met innovatieve en kwalitatieve pompen die het grootste deel van de pompapplicaties en -problemen effectief kunnen oplossen, maar ook met een snelle levering en vakkundige service. Kennis van processen, applicaties en klantenwensen, vormt immers de basis om tot de juiste pomp voor uw productieproces te komen. Verder zorgen de vestigingen in 27 landen ervoor dat u ook ter plekke van de best mogelijke ondersteuning en after-sales kan genieten. U kunt dus uw volledige behoefte aan pompen en pompsystemen bij Verder onderbrengen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een nieuwe pomp voor uw productieproces, planmatig of incidenteel onderhoud, de levering van vervangingsdelen … Verder staat voor u klaar.

Sedert 1 mei wordt dat gamma hygiënische pompen nu nog versterkt met de komst van de Jabsco lobbenpompen van Xylem.

Hoge kwaliteit volgens strengste hygiëne-eisen

Hygiëne is voor de voedingsindustrie voor heel wat applicaties de basisvoorwaarde voor componenten. Het Verder Liquids gamma aan hygiënische pompoplossingen was dan ook al bijzonder uitgebreid om aan de wensen van klanten tegemoet te kunnen komen. Onder de merknaam Packo produceert Verder enerzijds hygiënische centrifugaalpompen (het vroegere Packo) en anderzijds lobben-, draaizuiger- en schroefspindel-pompen (het vroegere JEC). Twee pompseries die perfecte bij elkaar passen en samen een complete lijn pompoplossingen vormen voor het hygiënische marktsegment. Packo staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn pompen, gemaakt met een zeer strikte precisie, volgens de hoogste hygiënische ontwerpprincipes en met gestandaardiseerde en gedetailleerde eindcontrole van alle geproduceerde pompen.

Specialist hygiënische pompen

Sedert 1 mei wordt dat gamma hygiënische pompen nu nog versterkt met de komst van de Jabsco lobbenpompen van Xylem. Tijdens een overgangsperiode zullen de producten op de markt gebracht worden onder de merknaam ‘Jabsco by Packo’. Het gaat onder meer over de 55 serie & Ultima Ultra hygiënische lobbenpompen, de HP serie Hy~line. Het toevoegen van een extra voetafdruk in de markt door de uitbreiding van het portfolio met Jabsco, het verhogen van het niveau van hygiënische kennis en het intensiveren van de focus op de hygiënische markt, zal Verder in staat stellen de penetratie in deze groeiende markten verder te verhogen. CEO Andries Verder: “Jabsco is een zeer bekende en gevestigde naam in de markt met een zeer loyale klantenkring. De toevoeging van de lobbenpomp productlijn zal onze positie als specialist op het gebied van hygiënische pompen versterken.”

De vestigingen in 27 landen zorgen ervoor dat u ook ter plekke van de best mogelijke ondersteuning en after-sales kan genieten.

Alles blijft hetzelfde voor Jabsco klanten

Vanaf heden kunnen alle Jabsco lobbenpompen bij de Verder organisatie gekocht worden onder de nieuwe naam: Jabsco by Packo. Alle andere Jabsco productlijnen en technologieën blijven in handen van Xylem, dat als leider op het gebied van motormembraan (MDD), flexibele waaier- en schuivende schoeptechnologieën verschillende industriële sectoren blijft bedienen. Voor de bestaande klanten van Jabsco verandert er in feite niks. De hygiënische lobbenpompen zijn niet veranderd. U kunt nog steeds dezelfde Jabsco pompen kopen zoals u altijd gedaan heeft. Maar aan uw vertrouwde product wordt nu de kennis, en service van de Verder organisatie
toegevoegd.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details