Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Rema Tip Top versterkt haar positie in de Belgische markt met overname MBS-BMC.

Rema Tip Top versterkt haar positie in de Belgische markt met overname MBS-BMC.

Hiermee is Rema Tip Top sterk vertegenwoordigd op de Belgische transportbandenmarkt, waar MBS samen met BMC de afgelopen 25 jaar is uitgegroeid tot een belangrijke speler. Rema Tip Top wordt hiermee één van de grootste totaalleveranciers van rubber- en kunststof transportbanden, transportbanden-componenten, slijtvast en corrosiebestendig wandbekledingsmateriaal en industriële kunststoffen in de Benelux. 

De aanwezige expertise binnen MBS en BMC, het bijbehorende productengamma en het service apparaat hebben een sterke toegevoegde waarde voor Rema Tip Top. Deze overname komt ruim twee jaar nadat Rema Tip Top België is opgericht, die de automotive markt bedient, waar men de befaamde Rema Tip Top wielservice materialen verkoopt.

Pierre De Keyser en Gert Moens blijven eindverantwoordelijk voor de operatie in België. Zij zullen nauw gaan samenwerken met de industriële organisaties van Rema Tip Top.

Gert Moens is blij met de overname: “Deze overname geeft ons meer daadkracht in een steeds verder consoliderende markt.” Pierre De Keyser benadrukt vooral dat de toegang tot het brede portfolio van Rema Tip Top hun marktpositie zal versterken.

Bernard de Graaf, Managing Director van Rupro Beheer BV, waar Rema Tip Top België onder valt, is vooral blij dat een lang vervulde wens om een stevige positie in België te creëren gerealiseerd is. “België was altijd lastig voor ons te bedienen vanuit Nederland. Nu hebben we de mogelijkheid binnen de Benelux een stevige footprint neer te zetten en zo ons marktaandeel uit te breiden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details