Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Rvs bedieningspanelen in perfect hygiënisch ontwerp
De rvs panels van B&R hebben een hygiënisch ontwerp en maken gebruik van bijzonder resistente materialen, zoals glad rvs, een hoogwaardige polyester overlay en speciale afdichtingsmaterialen.

Rvs bedieningspanelen in perfect hygiënisch ontwerp

Naast zijn standaardbedieningspanelen biedt B&R Automation Panels aan die voldoen aan de eisen die uniek zijn voor specifieke industrieën. Vooral in de dranken-, levensmiddelen-, farmaceutische en verpakkingsindustrie moeten de Automation Panels voldoen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne, robuustheid en betrouwbaarheid. De speciale constructie van deze producten van B&R zorgt ervoor dat ze dat ook doen.

Omdat deze pc’s niet groter zijn dan de DVI Smart display Link ontvanger, voegt deze geen extra fysieke diepte toe aan het systeem.

De rvs panels van B&R hebben een hygiënisch ontwerp en maken gebruik van bijzonder resistente materialen, zoals glad rvs, een hoogwaardige polyester overlay en speciale afdichtingsmaterialen. Automation panels kunnen gecombineerd worden met een pc, zo ontstaat de Panel PC met de functies van een PLC en een HMI in één enkele unit. Ze doen zo een flinke duit in het zakje om de hardware- en softwarekosten naar beneden te brengen voor machinebouwers. Omdat deze pc’s niet groter zijn dan de DVI Smart display Link ontvanger, voegt deze geen extra fysieke diepte toe aan het systeem. Door de interfaces allemaal aan één zijde toegankelijk te maken, is gebruiksgemak verzekerd. Het verwerken van beelden kan dankzij de Core i technologie in de Intel Atom processoren bijzonder krachtig gebeuren. Voor het eerst is ook rechtstreekse ondersteuning voor DirectX 12 voorzien, wat nog meer mogelijkheden biedt voor verbeterde grafische capaciteiten in SCADA en andere HMI-systemen. Alle resoluties en schermen gaan tot 24” en ondersteunen Full HD.

Intuïtieve touchschermen

De rvs zwenkarmpanelen zijn uitgerust met multi-touch of single-touch schermen. Deze zijn eenvoudig en intuïtief te gebruiken. De bedrijfszekerheid wordt verhoogd, doordat alleen zinvolle opties op het scherm worden weergegeven. Daardoor wordt de kans op fouten tot een minimum beperkt. De toepassing bepaalt welke bedrijfstoestanden voor selectie beschikbaar zijn. Dit helpt de gebruiker met vertrouwen stap voor stap door complexere procedures te navigeren. De aanraakschermen zelf hebben een glad oppervlak, zodat ze door hun integratie in het bedieningspaneel aan de strenge hygiënische eisen kunnen blijven voldoen. De kabels worden geïnstalleerd door het zwenkarmsysteem en vervolgens verbonden met een makkelijk toegankelijke zone met IP65-bescherming. Op die manier volstaan goedkopere standaardkabels. Klanten die opteren voor een Smart Display Link 3 of 4, de slimme beeldtransmissietechnologie van B&R profiteren van compacte, kabelvriendelijke RJ45 connectoren, de perfecte keuze om kabels door smalle ruimtes te leiden, zoals in zwenkarmen.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Het innovatieve ontwerp van de Automation PC met zijn dual- en quadcore processortechnologie betekent een nieuwe mijlpaal voor embedded systemen en dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alle varianten werken zonder interne ventilatoren. De toestellen zijn voorzien van alle belangrijke interfaces, waaronder 2 x Gigabit Ethernet en 2 x USB 3.0. Er kunnen nog bijkomende interfacemodules voorzien worden om de voordelen van POWERLINK en CAN te benutten. Dataopslag gebeurt op compacte CFast kaarten.

Open en realtime

De Automation PC overbrugt de kloof tussen open en real-time besturingssystemen. Zowel Windows 10 IoT enterprise als Linux zijn beschikbaar. Het realtime besturingssysteem Automation Runtime transformeert een industriële pc in een volledig uitgeruste industriële controller die zeer sterke prestaties kan neerzetten. De hypervisor combineert Automation runtime en Windows en verenigt de open pc-wereld met toepassingen die vragen om hard realtime. Op basis van de multi-core processor architectuur, draait het real-time besturingssysteem op een core terwijl de andere voorbehouden blijven voor Windows. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details