Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Schneider Electric lanceert mySchneider IT-partnerprogramma in Europa

Schneider Electric lanceert mySchneider IT-partnerprogramma in Europa

  • Het nieuwe, eenvoudig te navigeren partnerprogramma is flexibeler, meer op samenwerking gericht en ondersteunt de behoeften van partners aan meer business en meer winstgevendheid
  • De vereenvoudigde structuur is ontworpen om partners te helpen zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden, in te spelen op nieuwe trends en hun bedrijf te laten groeien
  • Uit onderzoek van Canalys blijkt dat 65% van de partners hun relatie met verkopers wil versterken, terwijl 60% de winstgevendheid en verkoop wil verbeteren

Schneider Electric, leider op het gebied van digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, kondigt de lancering aan van zijn nieuwe mySchneider IT Partner Programma.

Schneider werkt al meer dan 40 jaar samen met channel partners. Het vernieuwde programma heeft een vereenvoudigde programmastructuur dat is ontworpen om partners te helpen zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden, in te spelen op nieuwe trends en hun bedrijf te laten groeien. Het bestaat uit diverse specialisaties die aansluiten bij belangrijke segmenten, waaronder datacenters, IT-oplossingen, software en services. Daarnaast zijn er nieuwe verkooptools en opleidings- en hulpmiddelen en nieuwe voordelen ontwikkeld die zijn afgestemd op elk van de specialisaties. Ook biedt het programma een duidelijke duurzaamheidsstrategie voor partners met het Schneider Electric Green Premium™-aanbod.

Fase één van het vernieuwde programma, dat vandaag beschikbaar is, richt zich op de nieuwe specialisatie ‘IT Solution Provider’. Het is flexibeler en meer op maat gesneden. Partners kunnen zich certificeren op drie niveaus: Select, Premier en Elite. Ze kunnen meerdere IT-specialisaties combineren, ongeacht hun partnerstatus. Het biedt partners de mogelijkheid om IT-infrastructuuroplossingen binnen het MKB of de Enterprise-markt te identificeren. Fase 2 en 3, die de specialisaties ‘Software and Services Provider’ en ‘Data Center Solutions Provider’ omvatten, worden in 2023 beschikbaar.

Kenmerken en voordelen van het nieuwe programma

– Nieuwe structuur: IT Solution Providers kunnen opklimmen van ‘Enrolled’-naar ‘Elite’-niveau, met een op criteria gebaseerde aanpak om kerncompetenties, certificeringen en prestaties te verhogen.

– Nieuwe interface: het eenvoudig te navigeren programmadashboard biedt zichtbaarheid voor sales, partners en programmamanagers op bedrijfs- en individuele vooruitgang.

– Verbeterde training: een breed aanbod van ontwerptools, training en hulpmiddelen om partners te helpen hun bedrijfsmodellen te diversifiëren, te versterken en aan de eisen van de klant te voldoen.

– myRewards: beloningsprogramma afgestemd op de behoeften van partners, inclusief financiële stimulansen om proactief nieuwe zakelijke kansen te identificeren, te ontwikkelen en te helpen sluiten.

– Duurzaamheid: toegang tot de Green Premium™-producten en -oplossingen van Schneider Electric, die klanten meer compliance en transparantie, minder impact op het milieu en duurzame prestaties bieden.

“Veel van onze partners delen het standpunt dat het versterken van relaties een van de meest effectieve manieren is om duurzame bedrijfsgroei te stimuleren,” aldus Rob McKernan, SVP, Secure Power Division bij Schneider Electric Europe. “Door naar onze partners te luisteren en het programma zo in te richten dat het tegemoetkomt aan zowel nieuwe markttrends als veranderende bedrijfsmodellen, kunnen we hen helpen om snel nieuwe verkoopkansen te creëren en de partnerschappen van de toekomst op te bouwen.”

Meer weten over het nieuwe mySchneider IT Solution Provider Partnerprogramma,? Klik HIER

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details