Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
SCPL compacte meertrapsejector: een flexibele alleskunner
Foto: door de hoge zuigkracht is de SCPL compacte meertrapsejector uitermate geschikt voor de handling van poreuze materialen zoals karton en verpakkingsmaterialen.

SCPL compacte meertrapsejector: een flexibele alleskunner

Door zijn hoge zuigcapaciteit en vele uitrustingsopties is de SCPL meertrapsejector van Schmalz universeel inzetbaar. De SCPL is geschikt voor de veilige handling van verschillende werkstukken en kan indien nodig modulair worden uitgebreid.

Poreus of zuigdicht, groot of klein, de SCPL compacte meertrapsejector past zich flexibel aan op een groot aantal procesparameters. Door de hoge zuigcapaciteit is deze ejector uitermate geschikt voor de handling van poreuze werkstukken zoals karton en verpakkingsmaterialen. Dankzij een optionele luchtspaarregeling kan de SPCL vlakke luchtdichte materialen zoals glas of plaatstaal efficënt verwerken. De SPCL zorgt voor efficiënte vacuümgeneratie met een laag persluchtverbruik en is geschikt voor processen waar een hoge volumestroom is vereist terwijl het energieverbruik wordt geoptimaliseerd.

Andere mogelijke toepassingen zijn grote vacuümsystemen met gedeeltelijke bezetting. Hier compenseren de compacte ejectoren lekstromen die optreden bij de handling van werkstukken met verschillende luchtdoorlatendheid en houden ze het vacuümniveau constant. In combinatie met vlakke grijpsystemen en zuigtraverses evacueren deze alleskunners ook grote volumes.

Schmalz heeft de ventieltechnologie en vacuümbewaking in het apparaat geïntegreerd; operators hebben geen externe oplossingen nodig voor de besturing van het vacuümsysteem. De compacte ejector kan centraal worden aangestuurd via een geïntegreerde M12-connector voor een snelle en eenvoudige inbedrijfstelling. De compacte ejector is verkrijgbaar als basismodel SCPLb of in de variant met geïntegreerde bewaking, de SCPLc. Deze laatste heeft een elektrische aansluiting voor het aansturen van de geïntegreerde ventielen en de vacuümschakelaar en een LED-display. De SPCL heeft een beschermingsgraad van IP54.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details