Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
SFG grijper voor de handling van droge voedselproducten.
De blauwe siliconen zuignap is metaaldetecteerbaar

SFG grijper voor de handling van droge voedselproducten.

De nieuwe SFG grijper voldoet aan alle FDA richtlijnen voor veilig, direct contact met voedsel. De SFG is geschikt voor de handling van droge levensmiddelen zoals bijvoorbeeld koekjes, biscuits, cakes en wafels. De grijper genereert een hoog zuigvolume en een laag vacuüm – het koekje moet wel heel in de verpakking terechtkomen.

De SFG grijper is  een modulaire compacte grijper en heeft een contact element dat is gemaakt van FDA-conform materiaal. en is voorzien van een zachte, flexibele afdichtingslip die zorgt voor een goede afdichting, zelfs op ongelijke oppervlakken. De verontreinigingsbestendige vacuümgenerator zorgt voor een grote volumestroom en een hoge lekcompensatie.

Flexibel, snel en aansluitklaar.

De SFG grijper beschikt over een grote flexibiliteit dankzij axiale of radiale montage. De grijper is aansluitklaar en heeft een geïntegreerde vacuümgenerator. De zeer hoge zuigkracht maakt veilig grijpen mogelijk, zelfs bij poreuze materialen.  Daarnaast verlaagt een minimaal luchtverbruik de bedrijfskosten. De gecontroleerde afvoer van de aangezogen lucht (optioneel) voorkomt vervuiling van de procesruimte. De complete grijper is door zijn hygiënische ontwerp snel en gemakkelijk schoon te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details