Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
SICK Intelligent Inspection: 2D-machinevision met de kracht van deep learning

SICK Intelligent Inspection: 2D-machinevision met de kracht van deep learning

Voor kwaliteitscontroles en classificatieprocessen volstaat doorgaans een standaard machine-visionoplossing. Maar hoe verlopen die als het product zeer divers en moeilijk te onderscheiden is? Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw 2D-visionsysteem de pinda’s van de hazelnoten scheidt? En hoe ziet het systeem of een koekje een hoekje mist of juist goed gebakken is? Met Intelligent Inspection van SICK haalt u een krachtige, op deep learning gebaseerde oplossing in huis voor complexe kwaliteitsinspecties en selecties. 

Met Intelligent Inspection maakt SICK het nu als eerste mogelijk om op relatief eenvoudige wijze een simpele SMART-camera nog smarter te maken. Via een deep learning training op het krachtige SICK-cloudserverpark creëert u de algoritmes voor een snelle modelanalyse, waarna u ze downloadt op uw SMART-camera. Dat is nog eens state-of-the-arttechnologie met een hoge performance en een lage toegangsdrempel. En wel zo prettig: er komt geen losse pc of controller aan te pas.

Intelligent Inspection is gebaseerd op SICK AppSpace. Daarmee is de app niet alleen eenvoudig inzetbaar als plug-intool voor standaardkwaliteitsinspecties en selecties. Ontwikkelaars kunnen de applicatie ook customizen.

SICK rolt de applicatie stap voor stap uit. Om te beginnen voor de deep learning 2D-SMART-camera Inspector P62x. Uiteindelijk komt Intelligent Inspection beschikbaar voor alle SICK-SMART-camera’s en de combinaties van Sensor Integration Machines en compacte streamingcamera’s.

Kerninformatie

  • Op deep learning gebaseerde classificatie en kwaliteitsinspectie van objecten
  • Een sterke combinatie van deep learning en traditionele machinevision
  • Vriendelijke gebruikersinterface, toegankelijk via elke willekeurige webbrowser
  • Meegeleverde toolset voor aanwezigheids- en meetinspectie, kalibratie en locatie
  • Snelle aanpassing via SICK Nova Tools

Voor meer informatie:

SICK B.V., Leijenseweg 111, 3721 BC Bilthoven

Tel: 030-2044000 / E-mail: info@sick.nl / Internet: www.sick.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details