Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
SICK Monitoring Box: de tool voor analyse van toestands- en toepassingsgegevens

SICK Monitoring Box: de tool voor analyse van toestands- en toepassingsgegevens

Wie de actuele status van sensoren, machines en toepassingen wil volgen, krijgt dat nu ook zonder groots industrie 4.0-traject voor elkaar. SICK biedt nu namelijk de Monitoring Box. Een digitale oplossing om sensorgegevens doorlopend te monitoren, te bewaken en te analyseren. De Monitoring Box geeft op elk moment transparante inzichten in de productiviteit en beschikbaarheid van apparaten en installaties. Zo kan iedere productieomgeving optimaal worden ingeregeld.

Met de nieuwe oplossing – een samenspel tussen hardware, gateway, sensor en applicatie – worden diagnoses, statistieken en prognoses samengesteld op basis van de gemeten data. Dat maakt niet alleen voorspellend onderhoud mogelijk, ook kan het onderhoud beter worden afgestemd op wat echt nodig is. De gebruiker kan ook zelf waarschuwingen bij bepaalde grenswaardeoverschrijdingen of statusveranderingen instellen. Op die manier kan er direct worden ingegrepen.

De Monitoring Box is breed inzetbaar voor snelle visualisaties in de productieomgeving. Neem de combinatie met de LMS 2D-LiDAR-sensoren van SICK. Op het dashboard kan bijvoorbeeld de vervuiling van sensoren makkelijk op afstand worden gesignaleerd. Ook in combinatie met processensoren van SICK toont de Monitoring Box zijn kracht. Samen met de FTMg gasflowmeters (debietsensoren) kunnen onder meer persluchtverliezen direct in kaart worden gebracht. In de logistieke omgeving biedt de tool de mogelijkheid om met (veiligheids)laserscanners de impact van obstakels in de omgeving van een AGV en de invloed hiervan op beschikbaarheid en productiviteit in kaart brengen.

Kerninformatie

  • Digitale oplossing voor doorlopende statusbewaking van sensoren, installatie en applicaties
  • Op elk moment inzicht in productiviteit en beschikbaarheid van apparaten en installaties
  • Intelligente voorspellingen op basis van applicatie- of sensorspecifieke analyses
  • Ideaal voor geoptimaliseerde aanpassing van bedrijfsparameters en toepassingsinstellingen
  • Eenvoudige en snelle inbedrijfname zonder programmeerkennis; mogelijk gemaakt door vooraf gedefinieerde gegevensmodellen en gegevensverwerking
  • Veilig gebruik en veilige overdracht van gegevens
  • Browser-gebaseerd dashboard voor gegevensvisualisatie
  • Realtime alarmering en eventlogboek
  • Plug-and-play-inbedrijfname
  • Gegevensback-up via SICK-cloud of On-Premise-oplossing

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details