Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
SmartDate OEM Connect

SmartDate OEM Connect

De SmartDate OEM Connect is ontworpen voor naadloze integratie in verpakkingsmachines en levert afdrukken van hoge kwaliteit op flexibele folieverpakkingen.

De SmartDate X45 en X65 OEM Connect zijn ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen. Zij bieden een naadloze, kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor OEM-integratie. Ze zijn compact genoeg voor aansluiting in elke montageconfiguratie, terwijl ze bovendien alle mogelijkheden van de SmartDate X45 en SmartDate X65 bieden voor boodschapselectie, productiemonitoring en help tutorials. Nooit was integratie zo eenvoudig als met de SmartDate OEM Connect.

Deze oplossing is uitsluitend ontwikkeld en verkrijgbaar voor Original Equipment Manufacturers (OEM).

Naadloze integratie

• Plaatsbesparend

De compacte SmartDate OEM Connect werd ontworpen voor gemakkelijke installatie in kasten met krappe afmetingen en weinig vrije ruimte.

• Plug & Play ingebruikname

In te stellen via Windows of Internet Explorer voor gemakkelijke communicatie met de Human Machine Interface (HMI) van de host.

• Intuïtieve gebruikersinterface

Toegang tot alle functies van de SmartDate X45 en SmartDate X65 connectiviteit dankzij de WEB User Interface of Virtual Network Computing* via de Host HMI. Bovendien kan een optionele gebruikersinterface op afstand met touchscreen worden aangesloten en om het even waar op de verpakkingsmachine geïnstalleerd worden.

Optimalisatie van de werking

• Regelconfiguratie

SmartDate X65 printers zijn vrij in te stellen als intermitterende of continue lijnconfiguratie. SmartDate X45 kent enkel een intermitterende of een continue toepassing.

• Flexibiliteit

De printer is gemakkelijk van linkse naar rechtse opstelling om te schakelen, zonder extra onderdelen.

• Printprestaties

Het printbereik is gemaximaliseerd met een reeks van printkoppen: 32mm, 53mm en 128mm (afhankelijk van het type toestel en printkop is het mogelijk om deze om te bouwen).

• Sneller hoogwaardig coderen

De printsnelheid is in te stellen tussen 10 mm en 1.800 mm** per seconde, om tot 455 producten per minuut te coderen met een resolutie van 300 dpi.

Verbeterde gebruikerservaring

• Tutorials maken dagelijks gebruik eenvoudiger

Een reeks video’s en stap-voor-stap tutorials* begeleidt de gebruiker bij het configureren en het dagelijks onderhoud, rechtstreeks vanuit de HMI van de verpakkingsmachine, voor een gegarandeerd hoge printkwaliteit.

• Consistente printkwaliteit

De printer elimineert foutieve codes dankzij de naadloze connectiviteit met Detect-Plus, CoLOS® Mark & Read en andere CoLOS-oplossingen.

• Betrouwbaarheid en service van Markem-Imaje

24/7 bijstand van de helpdesk en uitgebreid netwerk voor on-site technische ondersteuning. Advanced Service Exchange*** garandeert een snelle reactie en levering van onderdelen in de meeste geografische zones.

Ga voor meer informatie naar www.markem-imaje.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details