Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
SmartDate® Xtreme Plus een ‘market-first’ innovatie

SmartDate® Xtreme Plus een ‘market-first’ innovatie

Markem-Imaje introduceert als eerste aanbieder van TTO-coderingsoplossingen ter wereld de SmartDate Xtreme Plus-printkop, waarmee de superieure duurzaamheid van thermotransferprinten met hoog harsgehalte binnen handbereik komt.

Dankzij deze baanbrekende innovatie kunt u extra duurzame en scherpe codes printen met linten met een hoog harsgehalte zonder dat dit ten koste gaat van de verwerkingscapaciteit.

Betere prestaties mogelijk maken

  • Grotere productiecapaciteit
    Het geavanceerde ontwerp van de SmartDate® Xtreme Plus-printkop maakt het mogelijk hoogwaardige, duurzame codes af te drukken met een snelheid tot 600 mm/s, tweemaal de snelheid van de volgende snelste codeerder op de markt die harsrijke linten gebruikt.

  • Minder onderhoudskosten
    60% meer probleemloze codering. De SmartDate Xtreme Plus is ontworpen voor uw meest veeleisende toepassingen en is standaard 6 maanden of 40 km gecertificeerd.

  • Geen compromissen meer
    Bereik de duurzaamheid en krasbestendigheid die nodig zijn om ervoor te zorgen dat codes niet uitlopen of verdwijnen in hete fabrieken, of eraf wrijven tijdens het vervoer.

  • Gemakkelijk in te stellen
    Deze nieuwe printkop is beschikbaar voor de SmartDate X65-printer en kan gemakkelijk in enkele seconden worden gemonteerd. Geen gereedschap nodig.

Iets groots voor de TTO markt

Met een snelheid van 600 mm/s levert de innovatieve SmartDate® Xtreme Plus printkop de snelste high resin TTO-codes op de markt.

Meer dan een printkop, een innovatie in het hart van de TTO technologie.

Superieure duurzaamheid voor thermotransfer afdrukken

Ideaal voor uw meest uitdagende toepassingen

Ontworpen voor de meest uitdagende toepassingen die een maximale duurzaamheid en superieure wrijfweerstand vereisen, zelfs op moeilijke oppervlakken, zoals in de farmaceutische en voedingsindustrie.

Een baanbrekende innovatie alleen beschikbaar bij Markem-Imaje
– Wereldleiders in TTO-technologie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details