Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Solids Antwerpen eindelijk terug na vier jaar

Solids Antwerpen eindelijk terug na vier jaar

Het is exact vier jaar geleden dat de poeder- en bulkindustrie in Antwerpen kon samenkomen. De motor van uw industrie bleef ondertussen draaien. We hebben u gemist en we loven uw hard werk van de voorbije tijd. Dus ja: we missed you. Maar hier is goed nieuws.

Dit jaar houdt niemand Solids tegen. De vakbeurs loert om de hoek. Deze elfde editie vindt plaats in Antwerpen. Als Europa’s grootste knooppunt voor bulkgoederen, is Antwerp Expo op 16 en 17 november dé belangrijkste ontmoetingsplek voor solids professionals. En daar willen we u graag bij! Maar liefst +125 exposanten en partners staan klaar om er samen met u en 1.600 concullega’s dé bijeenkomst van het jaar voor de poeder- en bulkindustrie van te maken. Als ontmoetingsplatform, zakelijke hot spot en baken van knowhow staan we aan uw zijde voor een sterke toekomst. De toekomst van procestechnologie.

Laat u inspireren door sectorspecialisten

Dankzij het gratis seminarieprogramma in samenwerking met onze partners krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Neem deel aan deze seminaries over procesoptimalisatie door efficiënte cleaning, statische aarding van bulk- en tankwagens, meting van vocht in vaste stoffen, explosieveiligheid …

Zones met speciale focus

  • Recycling Zone: op zoek naar een partner die een oplossing biedt op al uw vragen op vlak van recyclage? Dan moet een bezoek aan deze zone op uw lijstje staan.
  • Start-Up Zone: bezoek hier de startende bedrijven in de sector. 

Innovation Tour en Award

Innovatie is één van de pijlers van Solids Antwerpen. Revolutionaire technologieën en ontwikkelingen, cruciaal voor de toekomst van de sector, om bezoekers te helpen bij hun uitdagingen. Het gaat hier niet om kortstondige nieuwigheden, maar om duurzame innovaties. Volg deze gratis rondleiding langs duurzame innovaties, ontwikkelingen en materialen. Uw ticket naar de toekomst ligt hier.  De exposanten die deelnemen aan de Innovation Tour maken kans op de Innovation Award. Deze prijs reiken we uit tijdens het afterwork event op 16 november vanaf 17.30 u. Het ideale moment om te netwerken met de hele community. Iedereen welkom. 

Registreer u nu

Verlies geen tijd en registreer u nu via solids-antwerp.be met code BABT1000 voor uw gratis toegangsticket. Uw toegangsticket is onbeperkt geldig voor beide dagen. Volop kansen dus!   

Praktische informatie

Antwerp Expo
16/11/2022: 10.00 – 18.00 (afterwork event vanaf 17.00)
17/11/2022: 10.00 – 17.00
www.solids-antwerp.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details