Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Tijd om uw tracering te upgraden met de NIEUWE 9750 inkjetoplossing!

Tijd om uw tracering te upgraden met de NIEUWE 9750 inkjetoplossing!

Het 9750 Intelli’Design-principe omvat het beste uit het verleden, het heden en toekomstgerichte verbeteringen, zodat u zich gemakkelijk kunt aanpassen aan veranderende marktbehoeften.

Wij ontwikkelen innovaties afgestemd op uw productielijnen en -processen voor flexibiliteit en waarde op lange termijn.

De 9750 is een beproefde coderingsoplossing van hoge kwaliteit voor alle soorten verpakkingen! Hij houdt rekening met TCO en OEE en draagt bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen en dagelijks gebruiksgemak.

  • Foutbestendig. Het Intelli’Ink systeem zorgt voor optimale coderingsprestaties en flexibiliteit bij het coderen van verschillende verpakkingsmaterialen.
  • Modulair. Het Intelli’Swap moduleontwerp stroomlijnt de mechanica en vermindert de kosten, u hoeft niet het hele blok te vervangen.
  • Duurzaam. Een portfolio van streng ontwikkelde inktformules helpt het verbruik van verbruiksgoederen en de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOC) tot 50% te verminderen, terwijl de veiligheid, en het welzijn van de operator alsook de TCO worden verbeterd.
  • Handig. Diensten op afstand, waaronder diagnostiek op afstand, maken een voorspellende analyse mogelijk en helpen zo de uptime te maximaliseren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details