Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Solutions

Tijd om uw tracering te upgraden met de NIEUWE 9750 inkjetoplossing!

Naamloos-1

12 mei 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het 9750 Intelli’Design-principe omvat het beste uit het verleden, het heden en toekomstgerichte verbeteringen, zodat u zich gemakkelijk kunt aanpassen aan veranderende marktbehoeften.

Wij ontwikkelen innovaties afgestemd op uw productielijnen en -processen voor flexibiliteit en waarde op lange termijn.

De 9750 is een beproefde coderingsoplossing van hoge kwaliteit voor alle soorten verpakkingen! Hij houdt rekening met TCO en OEE en draagt bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen en dagelijks gebruiksgemak.

  • Foutbestendig. Het Intelli’Ink systeem zorgt voor optimale coderingsprestaties en flexibiliteit bij het coderen van verschillende verpakkingsmaterialen.
  • Modulair. Het Intelli’Swap moduleontwerp stroomlijnt de mechanica en vermindert de kosten, u hoeft niet het hele blok te vervangen.
  • Duurzaam. Een portfolio van streng ontwikkelde inktformules helpt het verbruik van verbruiksgoederen en de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOC) tot 50% te verminderen, terwijl de veiligheid, en het welzijn van de operator alsook de TCO worden verbeterd.
  • Handig. Diensten op afstand, waaronder diagnostiek op afstand, maken een voorspellende analyse mogelijk en helpen zo de uptime te maximaliseren.
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details