Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Totaaloplossingen voor automatisering van machineparken
De oplossingen van Atree combineren eigen ontwikkelde hardware en software, die volledig aanpasbaar is aan de specifieke sector en de bestaande infrastructuur.

Totaaloplossingen voor automatisering van machineparken

Atree ontwikkelt totaaloplossingen voor een doorgedreven automatisering van machineparken voor de meest uiteenlopende sectoren. Met een uitgebreide eigen R&D-afdeling en uitvoerig testen van alle hard- en software garanderen ze een constante kwaliteit. Zo kunnen ze elke specifieke klant een oplossing op maat bieden: van a tot z.

Tekst Johan Debaere  |  Beeld Atree

Atree brengt automatisering ‘to the next level’. De oplossingen van deze allround partner uit Lichtervelde combineren eigen ontwikkelde hardware en software, die volledig aanpasbaar is aan de specifieke sector en de bestaande infrastructuur, zelfs tot op het niveau van de individuele machine. “Voor de PLC-programmering werken we met grote merken, zoals Beckhoff TwinCAT, Siemens S7, TIA Portal, Rockwel Studio 5000 … en voor de visualisatie van productieprocessen hebben we de SCADA specialisten in eigen rangen. Ook bordenbouw, montage en bekabeling gebeurt door eigen mensen”, stellen de zaakvoerders. “Een individuele aanpak, de gebruiksvriendelijke interfaces en het complete aanbod vormen het DNA van ons bedrijf.”

Atree ontwikkelt oplossingen voor de doorgedreven automatisering van machineparken in de meest uiteenlopende sectoren, ook in de voedingsindustrie.

Mond-tot-mondreclame werkt

Een goede website, gerichte acties op social media, publiciteit … één voor één aspecten die de naambekendheid van een bedrijf versterken. Toch blijft een tevreden klant net als in elke branche nog steeds de beste reclame. “Mond-tot-mondreclame zorgt voor steeds meer aan-vragen voor grotere projecten binnen en buiten Europa. Het gaat hierbij steevast om bedrijven die bewust kiezen voor een professionele partner met een goede reputatie en jarenlange ervaring. Zo noteren we jaarlijks 5 tot 10% groei en dat willen we uiteraard ook in de toekomst behouden”, zeggen de zaakvoerders. “Vooral in de voedingsindustrie is het potentieel voor automatisering nog niet gesatureerd. Denk maar aan bedrijven die aardappelen, groenten of fruit verwerken, in Europa, maar evenzeer in de Verenigde Staten. Ook daar kunnen we met onze uitmuntende flexibiliteit en snelle respons op klanten-vragen het verschil maken.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details