Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Uw productie naar een hoger niveau tillen 
De tilhulpen van Dalmec kunnen overal in de productie van een voedingsbedrijf terecht. Ze zijn bestand tegen de intense reinigingsprocessen en hygiënisch gebouwd.

Uw productie naar een hoger niveau tillen 

Om zware lasten gewichtloos te verplaatsen met een minimum aan fysieke inspanning, heeft Dalmec zijn pneumatische manipulatoren ontwikkeld. Met ook uitvoeringen in rvs die aan de strengste hygiëne-eisen tegemoetkomen. Arcadel, officieel verdeler voor België, adviseert u graag welke oplossing uw productie naar een hoger niveau kan tillen. 

Zware zakken bloem, grote bollen kaas, vaten met bier, karkassen, verpakte dozen, containers met chocolade, rollen met verpakkingsfolie … Voorbeelden genoeg van te torsen gewichten die het de rug van uw operatoren niet gemakkelijk zullen maken. De pneumatische manipulatoren van Dalmec staan daarentegen voor slimme en ergonomische oplossingen. “Investeren in ergonomie rendeert pas als de aangereikte oplossingen ook effectief gebruikt worden. Gebruiksgemak is dan ook het uitgangspunt in alle ontwikkelingen bij Dalmec. Ze laten zich letterlijk met een vinger bedienen”, vertelt Thierry Reverse, zaakvoerder van Arcadel. Arcadel is al sinds 1991 officieel verdeler voor België van het Italiaanse merk.

Beschikbaar volledig in rvs

Arcadel nodigt dan ook graag klanten en potentiële klanten uit naar de showroom in Roeselare om echt te tonen hoe de producten van Dalmec licht werk maken van zware lasten. Reverse: “Belangrijk is dat er altijd vertrokken wordt vanuit het product van de klant en dus de tooling die nodig is voor een vlotte handling. Van daaruit wordt dan voor het best passende type gekozen en helemaal volgens de noden afgewerkt.” De tilhulpen van Dalmec kunnen overal in de productie van een voedingsbedrijf terecht. “We beschikken over uitvoeringen die volledig uit rvs gemaakt zijn of deels, bijvoorbeeld alleen de tooling. Ze zijn dus bestand tegen de intense reinigingsprocessen en hygiënisch, zodat ze desgewenst rechtstreeks in contact kunnen komen met voeding”, geeft Reverse nog mee.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details