Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Verlichte drukknoppen geven belangrijke feedback
De serie 82 drukknoppen met verlichte symbolen geven eenvoudige lokalisatie en bieden een heldere en robuuste led-statusindicatie

Verlichte drukknoppen geven belangrijke feedback

Veel applicaties hebben status feedback nodig om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar werken of gemakkelijk kunnen worden bediend. Zo moet de gebruiker te allen tijde weten of de machine of het apparaat aan of uit staat of in storing is. Deze feedback is ook belangrijk in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

EAO, expert en partner voor intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMI) heeft hiervoor een oplossing in zijn assortiment. De serie 82 drukknoppen met verlichte symbolen zorgen voor eenvoudige lokalisatie en bieden een heldere en robuuste led-statusindicatie. De rode, groene, blauwe, witte of rood/groene leds met standaardsymbolen bieden verlichting met hoog contrast en goede zichtbaarheid.

Voordelen op een rij

De serie 82 biedt een aantal voordelen. Ze hebben naast de helder verlichte symbolen met hoog contrast een robuust en modern design. De beschermingsgraad is hoog, conform IP65/IP67.  De behuizingen zijn van robuust rvs, messing of geanodiseerd aluminium. De versie met M12 connector voldoet ook aan de achterzijde aan IP67 afdichting Daardoor heeft de schakelaar een volledige en betrouwbare bescherming die ook hoge weerstand biedt tegen trillingen en schokken (IK10 schokbestendigheid). Dit zorgt voor een lange levensduur. 

Meerdere kleuren en symbolen

De drukknoppen zijn zowel met enkel- als tweekleurige leds beschikbaar en naast de standaardsymbolen zijn ook speciale  symbolen op aanvraag beschikbaar. Deze eigenschappen leiden ertoe dat de drukknop geschikt is voor veel toepassingen. 

Oplossingsgerichte service

EAO biedt meer dan alleen standaardcomponenten. Als een oplossingsgerichte specialist en partner biedt het bedrijf de mogelijkheid bestaande HMI-componenten technisch en mechanisch aan te passen aan de individuele eisen van klanten: van eenvoudige bedienings­elementen tot en met hoogwaardige HMI-systemen, van ontwikkeling tot en met serieproductie.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details