Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Voeding en koeling: de ideale match

Voeding en koeling: de ideale match

Voedingsproducent huurt koeling bij Delta-Temp

Binnen de voedingsindustrie is koeling van cruciaal belang om de koude keten te respecteren. Niet alleen om de wettelijke voorschriften na te leven, maar vooral om de versheid en kwaliteit van de producten te garanderen.

Daarom nam een trouwe klant, actief binnen de voedingsindustrie, contact met ons op. De vaste koelinstallatie zou enkele grondige aanpassingen ondergaan. Om de continuïteit van het productieproces te vrijwaren, zou de koeling worden overgenomen door een huurinstallatie. Totdat de vaste koelinstallatie terug operationeel is.

Koeling huren is de oplossing

Aangezien onze klant een grote speler is binnen de voedingsindustrie, hebben ze een koelvermogen van maar liefst 1,5MW nodig. Hiervoor werden met ons eigen transport 3 EVO-chillers van elk 500kW geleverd en met een zware kraan naast het gebouw geplaatst. Uiteraard voorzagen we ook alle nodige accessoires zoals pompen, koppelingen en waterslangen. Onze technici stonden in voor de installatie en binnen de kortste keren was de klus geklaard.

Intussen draaien de ingehuurde chillers op volle toeren en kunnen de werken aan de vaste installatie uitgevoerd worden. De klant is er gerust in dat hij over voldoende koelvermogen beschikt en dat de installatie blijft staan zolang als nodig is.

Is er in uw bedrijf ook een project waarbij u beroep kan doen op onze koeloplossingen? Ongeacht in welke sector u actief bent, met onze uitgebreide huurvloot en de expertise van onze medewerkers kunnen wij u zeker een oplossing op maat aanbieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details