Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Vulautomaat voor octabins met verschillende hoogtes

Vulautomaat voor octabins met verschillende hoogtes

Deze machines vullen octabins en dozen met diepvriesartikelen. De wegende rollenbanen worden automatisch in hoogte geregeld via een ingebouwd liftsysteem. Op deze manier kunnen er meerdere types dozen en octabins met verschillende hoogtes gevuld worden.
De engineering van deze vulmachines werd op maat uitgevoerd voor de eindklant om in de bestaande layout van het bedrijf te passen. Aangezien de eindklant een grote speler in de voedingsindustrie is, werd er ook zeer veel aandacht besteed aan het hygiënisch ontwerp van deze machines. Alle mechanische onderdelen zijn weggewerkt en ingebouwd, maar toch goed bereikbaar voor de onderhoudsdienst.


De vulmachines werden door de diensten van Bascules Robbe als Automatisch Weeg Instrument geijkt voor handelsdoeleinden. Hierdoor mag het gewicht van de gevulde octabins voor facturatie gebruikt worden. Bascules Robbe NV is hiervoor bevoegd voor zowel de Belgische als Nederlandse markt. Deze vulmachines zijn tevens verbonden met het ERP systeem van de eindklant waardoor het vullen van de octabins volledig automatisch in een beveiligde zone verloopt. Iedere octabin heeft een unieke code en het exacte vulgewicht wordt verbonden aan deze code.

Bascules Robbe NV is een Belgische fabrikant van weegtoestellen en vulmachines. Ons aanbod gaat uit van weegbruggen tot automatisch werkende afzakinstallaties. Hebt u een vraag of uitdaging, aarzel niet om ons te contacteren !

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details