Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) introduceert Maxthane pompslangelementen voor de voedingsmiddelen- en drankensector.

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) introduceert Maxthane pompslangelementen voor de voedingsmiddelen- en drankensector.

Maxthane heeft een lange levensduur en voldoet aan de voedselveiligheidsnormen van de FDA-voorschriften 21 CFR177.1680, EC1935/2004, EU-verordening 10/2011. Maxthane is volledig compatibel met alle soorten voedseloliën en de meeste CIP (clean-in-place) chemicaliën.

Maxthane is ontwikkeld om te gebruiken met de Watson-Marlow 530 slangenpompen die met een 520 RET pompkop zijn uitgerust. Deze pompen zijn snel en eenvoudig te onderhouden, want de snel verwisselbare LoadSure pompslangelementen zijn eenvoudig te verwisselen: de operator hoeft enkel het het pompslangelement in de pompkop te vervangen.

Maxthane is geschikt voor opbrengsten tot 3,5 l/min en druk tot 7 bar voor een breed scala van toepassingen. Deze nieuwe pompslangen zijn gemaakt van volledig recycleerbaar thermoplastisch polyurethaan. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar ook voor een brede chemische compatibiliteit en UV-bestendigheid.

Danny Fine, Country Manager Watson-Marlow Benelux, zegt over het nieuwe aanbod van WMFTG: “De voedings- en drankensector stelt een aantal belangrijke eisen aan pompleveranciers, waaronder naleving van de regelgeving, chemische compatibiliteit, uitstekende prestaties en eenvoudig onderhoud. Dankzij de geavanceerde materiaaltechnologie die in Maxthane® is geïntegreerd kunnen voedingsmiddelenfabrieken nu duurzaamheid toevoegen aan de lijst van voordelen die ze krijgen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details